DiplomaliEvHanimi Haftaya carsamba 7+6 olcaz ama gecen hafta 1hafta geri gostermisti acaba yakalamismidir duyabilirmiyiz kalp atisini 🙄🥰🐣
Yksl 3675 kullandım bugun doktora gittim onu bırak baska ilaç verm dedim doktorlarıda anlamıyorm habire degiştiriyorlar
Ozge3747 Aysegulburakdogru Benşm de son adetim 25 Ocak canım. Kalp atışı 6+6 da duyuldu. Son adete göre 8+5 falan olman lazım. Seni korkutmak istemem ama sanki duyulması gerekiyordu şimdiye kadar. İstersen bir hafta daha bekle.
Aby34 Aysegulburakdogru benim de son adet tarihim 23 Ocak canım, mart 20’de karından ultrasyonla çok şükür kalbini duyabilmiştik şimdi 9+2 olduk çok şükür sen de duyarsın inşAllah tez zamanda❤️
sevgitekes Mihrapozkann 6+2 de duydum 7+3 te net duyduk 115 ten 165 e yükselmişti bebisimin kalp atışı
DiplomaliEvHanimi Gzmumt tanisma yildonumumuz 17kasim evimize tasindigimiz 17kasim bebegimde 17sinde gelir ins 🥰
Fatmanuurcelik Bugun tam 7 haftalık olduk bizde 😊 henğz kalp atışı için gitmedik daha ya bu hafta yada önümüzdeki hafta gideceğiz hep ağrılarım oluyordu aslında bugün hiç olmadı ağrjm olmayınca da korktum biraz açıkcası 🥺
DiplomaliEvHanimi Fatmanuurcelik benim sirt bel birazda bacak agrim var 1,2gundur bide cabuk yoruluom baska bi belirtim yok skir
Seyma123 sevgitekes belirtilerin var mı canım bizde 7+6 olduk bugün bide kalp atışını duyduktan sonra hiç gittin mi doktora