yineaylardankasim minikmucizem26 devlet karşılıyor diye biliyorum benim 28. Haftamda arefeye denk geliyor doktora bugün reçete ettirip eczaneye gideceğim arefe günü nöbetçi hangisiyse ona o gün getirteceğim sonra acilde yapacaklar
gizemmmm__ minikmucizem26 kendim özelde takipliyım devlete gittim uyuşmazlığın olduğunu ve 28. Haftamda olduğumu söyledim onlarda kan aldı ertesi gün gittim iğneyi yaptılar 2 dk da . Öncesinden imza falan da attırdılar sorumlulukları kabul ettiğime dair .
gizemm65 minikmucizem26 ücretsiz şehir hastanesinde acilden giriş yapıp yukarı servise çıktım evrak imzaladım ve yapıldı . Eczaneden gidio alanlar olmuş ama ben almadım çok şey söyleniyor bunla alakalı
gizemm65 minikmucizem26 canım benimde bayram tatiline denk geldiği için Dr 37. Haftada gidip söyledim oda acilden yapılacak dedi . Sende 28. Haftada kadın doğum acilden giriş yapabilirsin kan veriyorsun öncesinde sonra iğne yapılıyor .
minikmucizem26 gizemm65 şehir hastanesi bana cok uzak bayramdan sonra direk gideceğim artik 29 haftalik olmus olucam insallah sıkıntı olmz ya:(
cavasmelek gizemm65 hiç iki dkliık işlem değildi saat 10 da gittim 4 de eve geldim öldüm gani o iğnede biraz sıkıntılı eczanelerde olmuuor depodan getiriyorlar
minikmucizem26 cavasmelek 1 haziranda randevum var..ogun test yapip vurulcam insallah..tam 29 haftalik olucam ozmn
cavasmelek minikmucizem26 ben acile gittim hemen yapılsın diye yoksa 30 haftalık olurdum neolur neolmaz dşye daha fazla ertelemedim ama doktorlar hiçbişey demedi yani neden bir buçuk hafta geçiktin diye şeninde sorun olmwz yani
gizemmmm__ cavasmelek bence sizinkiler çok abartmış . Eczaneden iğne 15 dk içinde geldi onlarda 2 dk da vurup gönderdiler hatta çok yoğundu sedyeye yatırmadan ayakta vurdular
cavasmelek gizemm65 biz aldık iğneninde fiyatı yüksek omların yapması için ystışım olması gerkiyormış saçma bişey işte