gozdeguzel minikmucizem26 ben 28. haftada devlet hastanesinde yaptırdım servise çıkardılar bir hemşire vurdu biraz yaktı sonra kalktım eve geldim SIFIR TL ödedim ne aşıya ne de hizmete Allah devletimizden razı olsun ama akşam baya karnım ağrıdı sebepsiz
gizemmmm__ cavasmelek bence sizinkiler çok abartmış . Eczaneden iğne 15 dk içinde geldi onlarda 2 dk da vurup gönderdiler hatta çok yoğundu sedyeye yatırmadan ayakta vurdular
cavasmelek gizemmmm__ kan idrar veriyorsun onun sonuçları çıktıktan sonra uygun görüyorlar sonra ilacı alıyorsun sonra getiriyorsun sonra vurmasını bekliyorsun devlet bu konularda çok sıkıntı
bey3Ginkhvnjoln minikmucizem26 Bende aynı şekil randevu olmadığı için 30 üncü haftama denk geldi yaptılar. Doktordan doktorada da değişkenlik gösterir mi bilemiyorum
gizemmmm__ cavasmelek bende devlette vuruldum bi gün öncesinden kan verdim ertesi günde iğnemi yaptırdım hızlıydı sürecim . Sizin sonuçları beklemek falan uğraştırmıştır
minikmucizem26 deletedmom43191 pazartesi randevum var 29 haftalik olmus olucam bayram tatili girdi araya cnku umarim bir sıkıntı olmaz. Birde benim sigortam da yok devlet bu iğneyi ücretsiz temin ediyormu yoksa eczanede ücretlimi almam gerekecek bilginiz varmi
deletedmom43191 minikmucizem26 ben devlette yatış gosterilerek iğne oldum yani saat 1 gibi yatış yapıldı iğne oldum 1 buçuk gibi çıkış yapıldı ama benim sigortam var eşimin üzerine sgklıyım
minikmucizem26 deletedmom43191 bizim sigorta yok bir süredir… büyük ihtimal ucret cikar bana diye dusunuyorum