ornekf kusay1811 sanırım bu haftalarda gözüküyor bilgisini aldım ama garanti olsun bayram sonrası kalp atışı da duyulur belki
mvlgnlr ornekf sizin son adet tarihiniz 20 Nisan sanırım benim de 20 Nisan bugün beta verdim 607 çıktı keseye ne zaman baktırdınız siz
Guness_ Benim de son adet tarihim 17nisan. 18 mayısta 609 20 mayısta 1000 üzeri çıktı. Pazartesiye randevum var. ( riskli gebe olduğum için iğne başlatılacak bu yüzden hemen gidiyorum)
rumeyyurmom annelik132 kadın doğum acilleri bakıyor genelde yani hangi hastane de kadın doğum acili varsa o bakar mesela bizim burda merkez efendi devlet hastanesi bakmaz ama şehir hastanesi betaya bakar
annelik132 rumeyyurmom acil bakmadı özelde kan verdim değerim güzel cıktı şükür bayramdan sonrada kese ve bebeği görücez 🌸
tugceesnygt ornekf bence 7 8 olana kadar bekle.hem kalp atışını duyarsın hemde net bir görüntü olur elinde yine de sen bilirsin
Minaa1234 ornekf yönlendirmek gibi olmasın ama 8. Haftada gittim ben folikte kullanamadım çok şükür herhangi bir sıkıntı olmadı sadece biraz dikkatli olun kanama filan olursa tehlikeli
annelik132 Düşük yapıyorum galiba kızlar beta artısım cok cok az olmus kese görünmedi malesef kanamam var birde özele doktoruma gidicem en son ne derlerse