mrssanne ornekf ornekf beybimom_ kuubosss Merhabalar benim de son adet tarihim 17 Nisan Dün beta verdim 918 çıktı, bayram sonrası gideceğim
beybimom_ mrssanne ay maşallah sağlıkla kucağınıza alın bir iki kere daha kan vermenizi öneririm ben zaten bayramdan sonra siz keseyide kalp atışını da duyarsınız inşallah 🌸
mrssanne beybimom_ bu 3. Kan verişim aslında 🎊 146 dan 354 e 354 ten 918 e çıktı 3 defa yeterli diye düşünüyorum
beybimom_ mrssanne o zaman yeter gayet güzel artış olmuş bayramdan sonra da beybiyi görürsünüz inşallah 🌸
gorenler Canım folik asit eczaneden alıp hemen başla zararı yok. Ben de 8.haftada gideceğim beta bile vermedim.
annelik132 ornekf doktora gitmedim henüz bayramdan sonra gidicem hem bebeği hem keseyi görürüm diye düşündüm
ornekf kan vermeye gittim tahlillerimi verdim sonuc çıktı beta yok, sonra doktora sorduğumda keseyi gördüm dedi betaya ihtiyaç duymamış pes ettim beta değerimi ölçtürmeye 😂
melmih12 ornekf benim doktorum da öyle yaptı. 820 gördüm bir kez. 3 gün sonra muayeneye gittim keseyi gördü kanda beta istememiş. Bayramdan sonra bir daha gel dedi. 19 nisan sat
cansuudeniz ornekf benimde 17 Nisan bende hamileyim nasıl hissediyorsunuz kendinizi :) 12 hazirana kalp altısı için gün verdi doktorum
kusay1811 melmih12 benim de sat 19 nisan bugün 4+6yız🥰 ben 3 defa takip amaçlı beta baktım kese görünmez diye gitmedim
melmih12 kusay1811 yaa maşallah sizinki de hayırlı olsun 🥰🥰 1 hazirana randebu aldım ben doktorum kalbini duyabiliriz dedi
ornekf kusay1811 sanırım bu haftalarda gözüküyor bilgisini aldım ama garanti olsun bayram sonrası kalp atışı da duyulur belki