Bsraao ornekf ben tüp bebekle hamile kaldım bütün muayenelerim vajınal şu an 9 haftalık olduk hala vajınal bakılıyor korkmayın
annelik132 beybimom_ betam 21 mayısta 1003 29 mayısta 1111 30 mayıs 645 düşmüş malesef kürdaj olucam hastaneden yeni geldim
beybimom_ annelik132 başınız sağ olsun çok geçmiş olsun keşke ilk öğrendiğinizde iki güne bir beta takibi yapsaydınız
annelik132 beybimom_ evet herkes öyle dedi ama kızımda da bir kere kan vermıstım bir hafta sonra kese görünmüştü buda öyle olur diye düşündüm ama hersey olabılıyormus yenıden gebelik yasarsam bu sefer yaptırıcam beta artıslarını
beybimom_ annelik132 yanlış anlamayın ama ben size demiştim hatta sitem etmiştim nasıl tek kanla durabiliyosunuz tarzı bişey maalesef o kadar değişik ki şuan herşey eskiden herkes aydan aya gidip doğururmış şuan sağlıklı gebelik yok
annelik132 beybimom_ yok yanlıs anlamıyorum kızımda da aynı süreci yaptım diye degerimde yüksek cıkınca gerek duymamıstım ama basımıza hersey gelebiliyormus daha da dikkatlı olucam diğer sefere
haan Sonraa 21 Nisa ise 5 küsür haftalık olmuyor mu gebelik benim de son regl tarihi 19 Nisan 6+1 görünüyor
Miracle_1 Sonraa akıntılarınız devam ediyor mu kanda çıktı mı gebeliğiniz benim de kahverengi vardı iki günndr de kırmızı ama çok yoğun değil gibi tam sökülemedi gibi anlayamadım
mormavikelebekler haan merhaba canım benim de son adet 28 Nisan iki defa kan verdim doktor artış iyi dedi tekrar gitmem gerekir mi acaba 10 hazirana randevu aldım kese kalp atışı aynı anda gözükür diye
Sonraa haan bir haftayı saymıyorum bazen yumurtlama geç oluyo ne olur ne olmaz bir hafta geç dedim çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne olacak
haan mormavikelebekler merhaba bende bu sabah duydum kalp atışını 6+2 de herhangi bi sıkıntınız yoksa beklerseniz kalp atışını da duyarsınız 🩷
cansuudeniz ornekf benimde 17 Nisan bende hamileyim nasıl hissediyorsunuz kendinizi :) 12 hazirana kalp altısı için gün verdi doktorum