Sepet beşik kullanıyorum mamino dan 650 tl ye aldım gayet kullanışlı bebeğim 4 aylık 1 yaşına kadar kullanır diyolar ama ayağa kalkmaya başlayınca tehlikeli olabilir bilemiyorum o zaman kullanırmıyım
BaharSefvan benimde ilk canim besik bana biyerden geldi bende instagramdan uyku setini sipariş verdim uyku seti biraz eskiydi https://i.hizliresim.com/bV7G5m.jpg

Cok hosumada gitti o sayfada uygun besikler vs var eger bakmak istersen bebekonforbesik adi gercekten kaliteli ve uygun fiyat ama benim ablam bana park besik al demisti bana gelince almadim cunki sepet yada mobilyalardan biraz buyuyunce zipliyorlar kafa ustu düşme vs oluyor tehlikeli açıkçası biraz
    BaharSefvan doğum yapmadım ilk gebeliğim ben büyüyen beşik aldım. İnternetten almıştım kurunca çok büyük geldi gözüme ölçüsü 80*180 cm. Sana tavsiyen 60*120 ölçülerinde bir beşik alman. Bi arkadaşın attığı hepsiburadaki anne yanı beşik çok ideal
    BaharSefvan sagol canım kendi evinse eger çocuk odanda varsa mobilyalı beşikler var çilekte indirimdeydi çokta güzel modellerdi bak istersen ☺️
    Tiredmother çok güzel canım da ben ağır bişi almak istemiyom tayinciyiz die. Taşıyıp heba edcez ordan oraya
    Bende chicco nun anne yanı beşiğini aldım. Herkes en iyisi anne yanı beşikler gece kalkma etme daha rahat oluyormuş bir de yer kaplamıyor çantasına yerleştirince yatak altı dolap üstü hatta gittiğin yere götür kur pratik. Daha sonra odasına Montessori yatak yaptırıcam