Kızlar ilk gebeliğim , nasıl bi beşik alcağımı bilmiyorm. Alanlar aldıkları modeli çekip atarsa fikir olur diye düşündüm. Yardımınıza ihtiyacım var🤗
Beşik🙄
BaharSefvan ben sepet beşik aldım Doğum Nisa’nda inşallah. Kışın oda yapmayı düşünüyorum ☺️
BaharSefvan ben beşik yerine küçük karyola alıcam yatak odası için odasınada montessori yaptırıyorum
BaharSefvan ben anne yanı tahta beşik aldım. bir yaşına kadar yatabiliyor. Anne yanı olursa kullanışlı olur emzirmek için falan kalkıp inmem diye düşündüm. Sepet beşikle aynı fiyat daha kullanışlı sanki
petitehatunn canım link yada foto atar mısın nerden aldın nekadara aldın?
Edebyahu canım link yada foto atar mısın nerden aldın nekadara aldın?
BaharSefvan bende kararsızım tıpkı senin gibi. Ama sepet beşiği pek tavsiye eden olmadı benim çocuk hareketli olursa 6 aydan sonra pek kullanılmıyormuş şimdiden oda yapmakta bana saçma geliyor biraz aklı başına gelsin kendi odasını kendi seçsin bence yada en azından sütten kurtulana kadar anne yanında kalsın ayrı oda taraftarı değilim bence de anne yanı tahta beşikler mantıklı sanırım bende ondan alacağım
Merveeeduman aynenn ben de öyle düşünüyorm canım. Şimdiden oda düşünmüyorm Zaten tayinciyiz odayı alıp ordan oraya sürükleyip heba etmk istemiyorm. O yüzden kullanabilceğim anne yanı tarzı bişi düşünüyorm ama bambu mü alsam park yatak tarzı mı alsam bilemedim
BaharSefvan resim atamıyorum ben aldım çok beğendim heyner beşik
BaharSefvan büyüyen karyolalar çok büyük yatak odalarına sığmıyor, anne yanı düşündüm ama bana çok kullanışlı gelmedi açıkçası. Alacağınız beşiği ne kadar kullanacaksınız ona göre seçin , mesela sepet beşiğe çok heves etmiştim ama iyiki almamışım, oğlum 4,5 aylık ve dönüyor, sepet beşik çok gğvenilir olmazdı ve yeniden almak durumunda kalırdım. Ben sallanan karyola aldım, 1 yaşına kadar çok rahat yatar sonra da odasına geçer,
Saratln nerden aldn kuzum fiyatı ne
Arzymn nerden aldn canım ne kadardı
BaharSefvan gittigidiyordan 710liraya canım beyaz lake aldım. Ahşap renkli 600 lira falan..
Sallanıyor sabitlenebiliyor. Kademeli. Anne yanı oluyor 4 5 yaşına kadar uyuyabilir. Cibinliği mevcut. Nevresim takımıda var. Pembe mavi krem caramel renkleri var.
Ben oğlum için caramel aldım Little Prince yazıyor çok hoş 😍
Sallanıyor sabitlenebiliyor. Kademeli. Anne yanı oluyor 4 5 yaşına kadar uyuyabilir. Cibinliği mevcut. Nevresim takımıda var. Pembe mavi krem caramel renkleri var.
Ben oğlum için caramel aldım Little Prince yazıyor çok hoş 😍
BaharSefvan camloonbaa dan almıştık5 ay önce. 1300 tl idi. Memnun da kaldık.
BaharSefvan valla ben kiracı oldugum için oyun parklı beşik aldım hemde uzun bir süre kullanılabiliyormuş hemde bir tatile falan yada başka herhangi bir yere gittiğimde taşınabiliyor
BaharSefvan https://i.hizliresim.com/6aWj0v.png
Canm ben böyle aldım dolabı ve şifonyeride dahil.
Büyüyen ve yavru yatak olabilen bi beşik bana çok kullanışlı ve güzel görünümlü geliyo bunlar
Canm ben böyle aldım dolabı ve şifonyeride dahil.
Büyüyen ve yavru yatak olabilen bi beşik bana çok kullanışlı ve güzel görünümlü geliyo bunlar
Tiredmother foto açılmıyo
Rabiaeser güle güle kullan canm
Saratln bulamadm sayfasnda link var mı