yasodkd emooos emooos yakınmış tarihlermiz sizde bende yarın bir daha kan vereceğim inşallah yükselmiştir 🙏
Ferise34 amiine çok şanslısınız. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip inşallah. Ben de beş yıldır bekliyorum
eflinnaz Merhabalar, 5+4 hafta az önce doktordan geldim. kese var,sağlıklı bir kese dedi. bayramdan sonra kalp atışını dinleriz dedi çok heyecanlı 🫠
busesahin eflinnaz ayy çok sevindim adınıza 5+3 te kese gördüm bende 6+3 te kalp atışı duydum şuan 6+6 dayım 🥰sağlıkla alalım inşallah kucağımıza ♥️
Reyhan17 eflinnaz 5+4 deyiz bugün bizde keseyi gördük çok şükür normal dedi doktor bayram sonrası inşallah kalp atışını da duyarız hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah Allahın izniyle 🤲
Ferise34 yasodkd benim de son adet tarihim 18 nisandı. Ama yumurtlamam 5 mayısta gerçekleşti. Üzerine 12-14 gün koyarsak acaba ayın 20lerine mi sarktı adetim diye düşünüyorum. O yüzden halen bekliyorum. 4 kayıp yaşadıktan sonra birazda kabullenilmiş çaresizlik hissediyorum ve artık ihtimal dahi veremiyorum hamile kalabileceğime. Öyle bir durumm
yasodkd Ferise34 beklemek çok zor anlıyorum sizi inşallah gönlünüzce olur bu ay sizde pozitif görürsünüz 🙏 normalde adet döngünüz kaç gün
Ferise34 egeemomms benim adetim normalde dündü ama henüz olmadım ben bile korkuyorum. Kayıplarım olduğu için de ihtimal veremiyorum öyle. Kendimi adet olacağıma şartladım otomatikmen
Mavilinaninannesi egeemomms aynı korku bendede var bat 24 iki gündür damla damla kanamam oluyor ama egli beklicem
kusay1811 dilaraky benim son adet 19 nisandı ben de dün kan verdim 48 çıktı benimki biraz minnoş sanırım oğlumda aynı hafta ve günde kan vermiştim 400lerde çıkmıştı bu geç döllendi sanırım🤷♀️
minosannecik_2minis Ferise34 bat 19 mayıstı ben dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür Dpo10da test yaptım negatifti umudum kalmamıştı Belirtilerim adet olacakmışım gibiydi kasık ağrısı şiddetli bel ağrısı son 3 gündür koku hassasiyeti ve mide bulantısı oldu sürekli adet olacakmışım gibi bekledim birde göğüslerim ağrıyordu en son 7 sene önce evlenmeden önce göğüslerim ağrımıştı adet döneminde tek şüphem buydu acaba olabilir mi diye düşünürken hamd olsun dün dpo17de beta 165çıktı
seynepon minosannecik_2minis dpo ne demek acaba ben 22 nisan son adet 5 mayıs yumurtlamaydı. Döngüm 25/28 gün süres 25 ise gecikmem var 28 ise gecikme yok kaset test negatif verdi dün, ama sürekli adet olcak gibiyim cumartesiden beri olmadım aynı gün kanama başlardı. Bugün de kılcal silik kanamalar var sağ tarafımda keskinlik ve baskı hissediyorum başka da belirtim yok🥲bana ümit verdiniz benim dpo hesaplayabilir misinşz
minosannecik_2minis seynepon dpo yumurtlamadan sonraki gün sayısı demek canım sende eğer 5 mayıs yumurtlama gördüysen bugün dpo14 oluyorsun senin döngüne göre ilerleyecek olursak 5 mayıs yumurtlama 14 gün luteal faz dersek bu günler adet dönemin heralde hassas bi test yapsanerken gebelik testi gibi sonuç çıkar heralde
kpsslianne benazinci aaaa benimde üç nisan yarın kalp atışı be bebeği görmek için kontrole gidicem dehşet mide bulantısı kusmalarım var ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar çabuk başlamamıştı
Ferise34 yasodkd amin inşallah normalde 28 günde bir oluyorum düzenlidir. Ama 5 mayısta yumurtlama gördüm. Herkes yumurtlamadan 12-14 gün sonra adet görülür diyor 20 lerine sarkmış olabileceğimden test yapmaya gitmiyor elim