elanur-ozer SAT 18 Nisan ♥️ 2. Bebis . Oglusum 11 aylık daha ama sanki ilk bebeğim oluyor gibi heyecanlıyım ♥️
nurcansdc dilbenuro bende de çok gaz ve sol kasık ağrısı var 3 gün sizce varmıdır geçen ay iki defa test yaptırdım çıkmadı şimdi de çıkmazsa üzülürüm adetime 1 hafta var daha
Ferise34 yasodkd amin inşallah normalde 28 günde bir oluyorum düzenlidir. Ama 5 mayısta yumurtlama gördüm. Herkes yumurtlamadan 12-14 gün sonra adet görülür diyor 20 lerine sarkmış olabileceğimden test yapmaya gitmiyor elim
Ferise34 egeemomms benim adetim normalde dündü ama henüz olmadım ben bile korkuyorum. Kayıplarım olduğu için de ihtimal veremiyorum öyle. Kendimi adet olacağıma şartladım otomatikmen
egeemomms Ferise34 bende öyleyim biliyo musun 2 kayıp yaşadım birde 3 ay önce kürtaj oldum hemen tutmaz diyerek umut vermiyorum kendime ☹️
Ferise34 egeemomms ben adet oldum. Sizin durumunuzu merak ediyorum. Buraya yazarsınız netleşince. Gönlünüzce olsun
niiloyy Bat 21 Mayıs.Adete yakın sürekli test yaptım hepsi negatifti 17 si sabah bir daha yaptım çok silik gördüm akşam kan testi vermeye gittim 13.8 çıktı çok şüpheliyim ve korkuyorum 2 saate tekrar kan vermeye gideceğim umarım yükselmiştir.Ara ara adet sancısı kadar sancılı değil ama ağrılarım oluyor akşam üzeri çok uyku bastırıyor sonra kaçıyor.Cildim bozuldu ve afedersiniz 10 gündür bir kabızlık söz konusu.1 kaybım var kalbi durmasaydı bu günlerde dünyaya geliyordu.Umarım betam yükselir ve sağlıkla kucağımıza alırız.İsteyen herkes sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirir inşallah.
eflinnaz mehtapp7 yani doktor gördüm demedi aslında kesesi istediğimiz gibi bayramdan sonra kalp atışı için gelin dedi 😌
Peerii Ferise34 bende tüp bebek transferi yaptırdım, bu son embriyom umarım yutar. Perşembe kan vericem. Geçen ayki transfer tutmadı, umarım bu tutar, 5 gebelik kaybım var o nedenle tedirginim malesef.
Ferise34 Peerii rabbim sağlıkla nasip etsin. Benim bu ay da doğal olmadı. Dondurulmuş embriyom var onu deneyeceğim önümüzdeki ay
emooos Sanki regl olacak gibi hafif ağrılarım var ama hafif ara ara hissediyorum sizdemi öylesiniz kızlar