melismersin nhl_ annemle ben aslanız 🫣 çok iyi anlaşıyoruz tartışıyoruzda ama kimseyide tartışmaya karıştırmayız 😂😂 arkadaş gibiyiz anne kız gibiyizde. En iyi arkadaşım. Ama bir aslan burcu olarak mükemmelliyetçiyim birşeyi yapıcam dersemde yaparım 🫣
nhl_ melismersin Aslanlar sohbeti seviyor dinlemeyi seviyor sanırım başaklar de seviyor ama aslanlar galiba daha çok dert anlatılacak insanlar. Başaklar biraz dobra oluyor kırılır mı düşünmeden aklındakini pat diye yüzüne söyleyebiliyor sizde de var mı böyle bi şey 😄
kubra_nal nhl_ bende kenarda köşede bekleyeyim dönüm haftasında görünüyor benimde mecburi sezaryen olacağı karasızım
nhl_ kubra_nal benim de sezeryan canım ama ağustos sonu diyor doktor bakalım günü ne olacak hayırlısı
superstar_00 nhl_ Allah razı olsun her istediğini yaptıran çocuk değil bana danışır sorar öğrenir biraz da yetiştirilme tarzıyla alakali diye düşünüyorum.
mercimegin_annesiii nhl_ oğlum aslan burcu aşırı hareketli asla yetişemiyorum koltuk tepesinde inmiyo inadı inat baya bi ama çok akıllı zeki uyumlu 😂
nhl_ yagiz_didem Allah Allah belki de o yükselenini yansıtıyordur çünkü başaklar o dağınıklıkta hayatta yaşayamaz çok rahatsız olur ama bazı insanlar yükselenini burcundan daha çok yansıtıyor doğduğu saate göre yükselenine bakın internetten
nhl_ sarumervee Birisi daha yazmış çok şaşırıyorum bu yorumlara başaklar çok takıntılı ve titiz oluyorlar rahat edemiyorlar o dağınıklıkta ama yükselenine bakın belki yükselenini yansıtıyordur 😄
sarumervee nhl_ kesinlikle ben başakları o kişiyle tanıdım hepsini böle sanardım oysaki gerçek başaklar böle değilmiş 😅
nhl_ karaelmas01 Evet belki de bazı insanlar yükselenini yansıtıyordur bi de çocuklarda sanırım yetiştirmeyle de ilgisi var 🌸
nhl_ Sweetie_Little_Jean Ay bakalım ağustos sonu benim doğum 22’sine kadar doğarsa aslan 23’ü ve sonrası doğarsa başak bakalım kaderimizde ne yazıyor 😄😄
melismersin nhl_ yoo aslında bende dobrayımdır 🫣 sevdiğim kişiyi sahiplenirim genelde göz göre göre yanlış yapmasındansa doğruyu söylemekten pek çekinmem 😅 birde kapalı kutu derler çoğunlukla bana 😅
sifadrmaz nhl_ kesinlikle aslan burcu tercihim. Uzak durulmasi gereken burçlardan bir tanesi başak bir tanesi oğlak bir tanesi koç 😂 Linçlenmek istemem ama çok ünlü bir astrologdan duymuştum oğlagi pek bilmem ama başak ve koç kesinlikle aman aman
nhl_ sifadrmaz Başaklar çok dobra oluyor bi de çok ciddi ve sinirliler neyse bi şey demeyim hayırlısı olsun çok eleştirirsem pat diye başak olur sonra pişman olurum eleştirdiğime evlat sonuçta wjdjwjsj 😄😁
sifadrmaz nhl_ canım bide aşırı aşiri cimri oluyorlar ayrıca bencil 😂 ben yakından tqnidifim birkaç başak var çünkü 😂 neyse önemli olan sağlıkla olmaları boşver