Tortilla nhl_ kızım aslan. Cok zekı özguvenlı ınatcı ve lider ruhlu. Ama asla kaybetmeyı hazmedemıyor bıraz zor bır cocuk hareketlı ama cok akıllı altta kalmıyor hıc lafın😆
allyslife nhl_ başak çocukken ayrı yetişkinken ayrı zor.. öğretmenim ve hangi çocukla zorlansam ya oğlak ya başak çıkıyor hiç şaşmadı.. ben de yatıp kalkıp dua ediyorum bebeğim 37+3′ten önce doğmasın da başak olmasın diye😂
nhl_ allyslife Valla benim kesin ağustos sonu ama 23’üne kadar doğarsa aslan sonra doğarsa kesin başak olacak 😁😂 mecbur artık engelleyemiycem onu sjdjs
hard nhl_ bnm 5 yaşındaki oğlum aslan burcu çok hiperaktif haraketli ve zeki 2. oğlum 3 yaşında oda başak burcu gerçekten çok titiz eli kirlensin bişey yesin hemen ağzını elini sildirir bakalım ileriki yaşlarında nasıl olacaklar 😁😁
nhl_ hard Seni en çok hangisi yoruyor peki yaramazlık konusunda 😁 bi de hangisi diğerine göre daha kavgacı?
valeriaa_ nhl_ benm kızım başak ,acayip temiz ve naneli ,kimseye de sıcak değil ve yanlarına gitmez bana çok düşkün,4 ay sonra 4 yaş olcak
hard nhl_ büyük oğlum daha kavgacı ama büyüdükçe değişiyor gbi artık 🙈 küçük oğlum başak burcundan mı kaynaklı bilmem ama daha duygusal ve uysal bir çocuk ikisi de zaman zamn yordukları oluyor ama büyük daha fazla😀 şimdi kızım olacak allahım nasip ederse doğum temmuzun 30 gbi gözüküyor oda aslan burcu olacak kızlar nasıl oluyor bilmiyorum 🙈😀