tahamommy 0209almira yaa acaba bizimde olabilir mi bende baktırmak istiyorum ama 1 yaşından önce bakmıyorlar sanırım
0209almira tahamommy Sağlık ocakları bakmiyo ama özel veya devlete çocuk doktoruna gortururseniz bakiyolar ben ilk özele götürmüştüm sonra devletten devam etmiştim
tahamommy cigdem6716 yaa o zamana kadar diş sancısını çok çektiniz mii peki, doktor geç çıkarması ile alakalı bişey dedi mi
cigdem6716 tahamommy yani öyle bariz bir huzursuzluğu yoktu genetik olduğunu söyledi , ateşlenip hasta olduğunda dişe bağlardı herkes ama bir türlü gelmedi 😬
tahamommy Havin49_ ay inşallah 🥹 senin de ikizler kolay çıkarır inşallah bi de ikisinin aynı anda zor olur
Deleted33000 kimchikimdi evet orda hemşirelere karşı aşırı sinir oluyordu kendini savunamiyordu da sinir kaldı valla
Noyimommy tahamommy teşekkeür ederim 🌸evet ama üst üste çok zor oldu valla biri tam çıkmadan diğeri diğeri
Noyimommy tahamommy öyle kesinlikle allah bütün diş çıkaran bebelerin ve annelerinin yardımcısı olsun 🫶🏻
tahamommy cigdem6716 gelecekmiş gibi yapıp gelmeyen o diş 😂 şükür atlatmışsınız bakalım biz ne zaman muradımıza ericez 🫠