beautiful_ tahamommy bende ya unuturum yoksa 😂😂 bizimki dişi çıktıktan 3 gün sonra adım atmaya başladı bunu da yazmışım bana sorsan hiç birine hatırlamam 😅😅
tahamommy beautiful_ yaa 🥰 bende ilk günler bi günlük tutuyordum 4. Aydan sonra yazmaya vakit bulamadım 😂
Deleted33000 kimchikimdi yapıyor bacım benim oğlan hastaneden sonra sinirden elini ısırıyor büyük insan gibi sinir yüklendi çocuğuma
Deleted33000 tahamommy yok tüm dişler çıkana kadar bitmiyor ve her diş döneminde yeni yeni huylar ediniyor bide atak haftasina denk gelince kombo oluyo 😁😁😁
beautiful_ tahamommy ben telefona not aldım telefon değişince diğer telefona aktardım 🤭 Güzel oluyor ama ya 😍
1Ali 6aylıkken alt iki dişi çıktı. 14aylıkken 16 dişi tamamlandı şuan sadece en arka azılar kaldı onlarda 3yaşına kadar çıkıyormuş
Havin49_ tahamommy valla aşkım benim oğlum çok diş sancısı çekiyordu doktor 1 ay daha çıkmazsa getir dedi o ay iki dişi patladı ve tüm dişleri üst üste patladı biraz sancılı bir süreçuişuan 22 aylık nerdeyse hepsi çıkmış
tahamommy Havin49_ ay evet ya onlar sancılanırken bizim içimiz gidiyor 🥹 geçecek ama işte zaman geçmek bilmiyor 🥲
Noyimommy tahamommy benim bebiş 6. Ayına girdiği gün alttan diş çıktı ilk iki dişi arka arkaya çıktı sonra üst dişleri iki ön diş değil yandakileri çıkarıp sonra öndekiler çıktı 😂😂şuan dokuz aylık 7 diş var bakalım nasıl ilerlicek
0209almira tahamommy 13 aylıkken ilk 2 dışını patlattı sonra peş peşe çıktı 8 tane eksik disimiz var sadece onları da yavaş yavaş çıkarıyoruz vitamin ve demir eksiligimiz vardı doktor ondan kaynaklı demişti ❤️
tahamommy 0209almira yaa acaba bizimde olabilir mi bende baktırmak istiyorum ama 1 yaşından önce bakmıyorlar sanırım
Srp53 tahamommy 5. Aya girer girmez ilk dişi çıktı alt iki hafta sonra ikinci şimdi 15 aylık 15 dişi var 😂
silatmlc Srp53 merhaba bebeklerimiz aynı aylık da biz bu aralar hiç yemek yemiyoruz sizinki de öyle mi
Noyimommy tahamommy teşekkeür ederim 🌸evet ama üst üste çok zor oldu valla biri tam çıkmadan diğeri diğeri