Deleted33000 tahamommy ahahahah şaka yapıyorum kız o aylarimiz bizimde öyle sık ataklı geçiyordu büyüdükçe rahatliyorlar
tahamommy cigdem6716 gelecekmiş gibi yapıp gelmeyen o diş 😂 şükür atlatmışsınız bakalım biz ne zaman muradımıza ericez 🫠
tahamommy Deleted33000 evet her gün farklı bişey öğreniyorlar onlarında kafası karışık haklı olarak 🥹😂
Deleted33000 tahamommy evet bundan sonra herşey hızlanacak canım hareketleri değişecek hetrafini keşfedecek sizi tanıyacak iyice arkanı dönsen ağlayacak ahahah en tatlı zamanlara doğru ilerliyor işte
Deleted33000 tahamommy benim üçüncü çocuğum 10 aylık artık amin yapmayi öğrettim canı osterse hiç söylemeden yapıyor ama canı istemezse biyerimi yirtsam da yapmıyor bücür 😍😍
0209almira tahamommy Sağlık ocakları bakmiyo ama özel veya devlete çocuk doktoruna gortururseniz bakiyolar ben ilk özele götürmüştüm sonra devletten devam etmiştim
buse2507 tahamommy oğlum ilk dişlerini 5 buçuk aylıkken çıkardı üsttekiler daha çıkmadı ama 7 aylık şuan❤️
tahamommy buse2507 ilkini erkenden çıkarmış maşallah 😍 bitane çıksın gerisi kolay diyorlar valla bilemiyorum ama
silatmlc Srp53 merhaba bebeklerimiz aynı aylık da biz bu aralar hiç yemek yemiyoruz sizinki de öyle mi
tahamommy annekiz6141 ay maşallah 🥰🥰 bende arada unutuyorum bakmayı şöyle bi sürprizle karşılaşayım diye 😂