zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 bende temmuzda 22 oluyorum küçüğüm ya😂 ilk hamileliğim 20 yaşında oldu ama üç ay sürdü sadece
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 bnm de ilk gebeliğim 19 yaşımda oldu 7 hafta sürdü maalesef 😐 ben daha küçüğüm bende seni büyük sanıyordum
demirrleydi_ rustemli_08 23 yaşında ilk bebeğimi 26 yaşında ikinci bebeğimi kucağıma aldım şuan 27 yaşındayım yine ben acele ettim sanıyordum benden daha erkenci olanlar varmış 😂
demirrleydi_ Havin49_ kız ben seni daha büyük diye tahmin ediyordum miniciksin kız sen daha 😂 bide 3 bebek olunca daha büyük diye düşündüm galiba bilemedim
nryemel jasmi ben de 42 yaşımda ikinci hamileliğimi öğrendim, 9 haftalığız, ablası 6 yaşında..hâlâ inanamıyorum 🙃sağlıcakla gelsin🙏
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 ben 18 de nişan yaptım 19 da evlendim 4 ay sonra hamile kaldım düşük oldu 6 ay sonra hamile kaldım öğrendikten 4 ay sonra 20 yaşına girdim kız acelemiz neymiş 🤣🤣🤣
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 Evt görenler de diyor büyük duruyorsun 😂😂😂oysaki öyle değil başımı açınca aaa diyorlar tesettür seni çok büyük gösteriyor 😂😂
zeynepyldrm_07 Havin49_ ay maşallah sana🫶🏻 aynı yaştayız ilk hamilelik benimde nedense seni de daha büyük bekliyordum şaşırdım 😂😂🌸
Havin49_ zeynepyldrm_07 sağol cnm teşekkür ederim ikizler korunmaya rağmen oldu artık delik miydi bilmiyorum ama iyi ki varlar beraber büyüyecekler inşallah temenim o
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 Hemi kız ben 17 yaşında söz yaptım 1 ay vardı 18 olmama 🤣 ay şuan düşünüyorum da niye acaba bu kadar erken
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 hadi ben yine 19 da nişanlandım 20 de evlendim senin acelen neydi benimki yine iyi yaşlarımdaydı😂😂