zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 hadi ben yine 19 da nişanlandım 20 de evlendim senin acelen neydi benimki yine iyi yaşlarımdaydı😂😂
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 yok kız görücü ne aşk evliliği 🤣🤣🤣 ama yalan yok kocamı ilk gördüğüm gün aşık olmuştum 😂😂😂
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 benimde işte iki yıl olucak evleneli yeni yeni düşünüyorum niye acele ettim acaba diye herhalde kocamı başkaları kapar diye acele ettim 😂😂😂
Havin49_ zeynepyldrm_07 sağol cnm teşekkür ederim ikizler korunmaya rağmen oldu artık delik miydi bilmiyorum ama iyi ki varlar beraber büyüyecekler inşallah temenim o
mertrugs jasmi ayyyy🙄😲 tüpleriniz ne zaman bağlatmıştınız. Bende doğumda bağlatmayı düşünüyorum. Nasıl kaldınız doktorlar ne dediler🙈🤭 yani milyonda Bir ihtimal sizi vurmuş 🤭 kaç çocuğunuz vardı kaçıncı geliyor
jasmi mertrugs 19 ay öncesinde erken doğum yaptım onda bağlatmıştım. Dr çok nadir de olsa olabiliyor vucut kabul etmeyip tüpler geri acılabiliyor dedi
ftmnht rustemli_08 2. Hamileliğim 26 haftalığız 1. Bebeğim 5.5 yaşında şuan 2. Üniversitemi okuyorum nasipse bu yılda bunu bitireceğim☺️
hmyr61 rustemli_08 en genç kim bilmiyorum da tam 20 yaşında doğum günümde anne oldum şuan 22 yaşındayım 2. Gebeliğim 23 olduktan 1 Ay sonra felan 2. Kez anne olacağım😍 sağlıkla gelsinler.
ummafifa İlk bebeğimi 19’da kucağıma aldım elhamdulillah, şimdi 22 yaşındayım 23+6 haftalık üçüncü gebelik (ikincisi düşük oldu) 🌺
Ayzynp 32 yaşındayım. 3 çocuğum var. Şuanda 4. Gebeliğim 25 haftalık hamileyim. Çocuk çok güzel birşey Rabbim hakeden herkese nasip etsin 🙏🏼
demirrleydi_ Havin49_ kız ben seni daha büyük diye tahmin ediyordum miniciksin kız sen daha 😂 bide 3 bebek olunca daha büyük diye düşündüm galiba bilemedim
GirlandBoy_Mom rustemli_08 22 yaşındayım 1 ay sonra 23 oluyorum 2 çocuğum var kızım 28 aylık oğlum da 10 aylık