semaz rustemli_08 benim arkadaşım ilk çocuğu olduğunda üniversite okuyordu üçüncü çocuktan sonra doktorasını bitirdi ☺️ cidden destek oldu mu yapabilirsiniz ☺️
jasmi En genç bilmem ama en yaşlı benim sanırım 42 yaşındayım tüplerim bağlı ama hamile olduğumu öğrendim.🥺
nryemel jasmi ben de 42 yaşımda ikinci hamileliğimi öğrendim, 9 haftalığız, ablası 6 yaşında..hâlâ inanamıyorum 🙃sağlıcakla gelsin🙏
mertrugs jasmi ayyyy🙄😲 tüpleriniz ne zaman bağlatmıştınız. Bende doğumda bağlatmayı düşünüyorum. Nasıl kaldınız doktorlar ne dediler🙈🤭 yani milyonda Bir ihtimal sizi vurmuş 🤭 kaç çocuğunuz vardı kaçıncı geliyor
cansukccc Havin49_ bende öyle düşünüyorum genç anne olmak güzel bir şey büyüdüğünde onunla birlikte bende genç gözükücem
Elifinizz5461 rustemli_08 Bende 29 yaşındayım 1 tane oğlum var henüz taze bir anneyim 2 ay önce doğum yaptım 👼💙
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 aaa ben neden seni daha büyük olarak düşünüyordum 😂😂bende 21 yaşındayım ilk çocuğum
Fatmanur_0416 zeynepyldrm_07 aşk olsun ya nerden anladın o kadar büyük olduğumu nerden çıkardın 🤣🤣🤣🤣 aaa bak aramızda pek yok ben Kasım’da 21 olcam inşallah kız sende küçüksün daha
zeynepyldrm_07 Fatmanur_0416 bende temmuzda 22 oluyorum küçüğüm ya😂 ilk hamileliğim 20 yaşında oldu ama üç ay sürdü sadece