eminekyr Allahneverdiysee allyslife buketdeniz19 Kasette belirmiş üstteki dün akşam yaptığım markaları aynı 🙈 ve gri falan değil pembe 🎀
buketdeniz19 eminekyr üsttekinde göremedim alttakide beklemiş sararmış gibi ama canım inşallah vardır kan ver
allyslife eminekyr ay evet bak alttakinde belirgin, gün geçtikçe beta arttıkça kopkoyu görelim inşaallaah🫠💖
eminekyr buketdeniz19 üstteki ta dün yaptığım kurudu o çıkarmadı çizgi onu demek istedim sararan bugün yaptığım onda ben görmüştüm zaten fotoda çıkmamıştı beklerken netleşmiş o yüzden attım altlı üstlü
allyslife eminekyr ya ahahahahahahah kız kaset koleksiyonu mu yaptıııın napttınn😂😂 yap be aman sefan olsun o kadar var madem bitene kadar yap dur
eminekyr allyslife Allahneverdiysee Kız dün eşim merkeze çıktı dedil erken gebelik al kaset testte 20 tl olunca almış öncedende vardı aman olsun belki yavrum vardır dedi bende bişi demedim 😂💜
allyslife eminekyr ben de öyle sandım ama durdum durdum baktım görünüyor hayali de olsa ya, var olduğuna çok inanıyorum🫠💖 lütfen Allah’ım bizi müjdelendir🫠