eminekyr allyslife kasettede çok silik çıktı kaset için erken zaten ama erken test baya netleşti bekleyeceğim zaten şuan gidemem merkeze çok mutluyum kırmızıyı ilk kez gördüm 💜🙈
allyslife eminekyr evet kaset için erken ama elhamdülillah çok sevindim ben de, sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişin inşaallah🫠 çok da geciktirmeden betayı öğren de artışı takip edelim🫠 sağlık ocağı falan yok muu?
Allahneverdiysee eminekyr regl belirtilerine benziyor zaten canım kan verecek misin ? Daha netleşmiş olur teste bir daha para verme
eminekyr Allahneverdiysee adet gecikince veririm anca ya Şırnak’ta bu aldığım test 50 tl çok pahalı değil ya 🥹
eminekyr allyslife ya var ama ben asker eşiyim öğretmenim ama dışarı çıkmamız izinle oluyor eşimin işleri bu hafta çok yoğun mecbur adet tarihinden sonra veririm
eminekyr allyslife ahahahahah İnşalah benimde öyledir ama senin dediğin gibi oldu içini dışını açmadan gözükmesi var ya benimle biliyorum bizim bunda aldıklarımız yalancı pozitif vermiyor o yüzden umutlandım 🙈🌸
allyslife eminekyr ayy zor böyle evet, neyse olsun bekleyelim bakalımm🫠 ne de olsa test pozitif bu yetet şimdilik🫠
allyslife eminekyr ayy inşallah balım ben de çok pozitifim, sağlıkla kolaylıkla gelsin miniğimiz🫠 sağlıkla beta takibi yapalım, ultrasonlarına şahit olalım, peş peşe de doğururuz zaten🫠
Allahneverdiysee eminekyr burada da öyle canım da gereksiz işte ben çok aldığım için sen de yapma diye diyorum😅
eminekyr allyslife inşallah ya canım iyi ki varsın motive oluyorsun bana zaten atınca senin yazmanı da çok bekledim 🙈
allyslife eminekyr inşaallaah🌸 oyy balım sen de iyi ki varsıın. Ya benim bulantılarım geçmedi bir türlü hâlâ prilam kullanıyorum o da felaket uyku yapıyor kaçta yatarsam yatayım sabah uyanamıyorum🤦🏻♀️ uyudukça uyuyorum maalesef, uyku döngüsünde kayboldum😂😂 o yüzden geç döndüm maalesef
eminekyr allyslife geç olsun güç olmasın bende de iki gündür uykusuzluk var 😂 ya bu arada az önce kremsi yoğun akıntı sildim tuvalte girince normal mi ki ilk kez oldu adet zamanı gelmez bende
allyslife eminekyr ben senin yerine de uyuyorum galiba😂 akıntı normal balım bende de hâlâ var tek başına gebelik belirtisi değil tabii ama hormon artışıyla akıntı olabiliyormuş
buketdeniz19 eminekyr erken gebelik testinde silik gördüm ama kaset testte göremedim canım kaset testler biraz daha geç algılıyor elinde erkenn gebelik testin varsa testi tekrarlayabilirsin bazen yalancı pozitif verebiliyor
eminekyr buketdeniz19 teşekkür ederim aynı marka yapıyorum hep kaç gündür yani koyuldu yarın tekrar yapacağım kasette dün akşam biraz gölge vermişti süresinde o yüzden yapmıştım 🙈🙈
eminekyr Allahneverdiysee allyslife buketdeniz19 Kasette belirmiş üstteki dün akşam yaptığım markaları aynı 🙈 ve gri falan değil pembe 🎀