allyslife eminekyr ben de öyle sandım ama durdum durdum baktım görünüyor hayali de olsa ya, var olduğuna çok inanıyorum🫠💖 lütfen Allah’ım bizi müjdelendir🫠
allyslife eminekyr evet kuruma daha gri ve cansız duruyor kendini belli ediyor, ben her türlü var olduğuna inanmayı seçiyorum, sen kadar heyecanlıyım🫠🫠🫠💖
eminekyr allyslife Allahneverdiysee Aynı çıktı hatta test bozukmu acaba diye iki tane yaptım belki dünkünden silik gibi bile geldi bana sizce?
glcnylmzz eminekyr regl olmazsan kan ver ama regl olursan eğer kimyasal olabilir ilk yaptığım testler daha koyuydu sonra daha da silik çıkmaya başladı kanda da netleşti kimyasal olmuştu ama testlere de çok güvenme reglin geçince kan ver
allyslife eminekyr balım selam, yine görülüyor ama daha silik evet, bilemedim ya kimyasalı düşündürdü bir an ama ben yine olumlu kalmak istiyorum🫠 bat ne zamandı?
eminekyr glcnylmzz ya sonradan pembeliği geliyo ama beklemiş test ne kadar güvenilir o yüzden ilk hallerini atıyorum şimdi gözle var pembeliği kan için adeti beklicem mecbur
glcnylmzz eminekyr 2 gün önce yaptığın testin ilk haliyle bugün yaptığın testin ilk halini birleştir bir bak bakalım koyulaşma var mı ya da aynı mı Regline ne kadar var