bbk28 znnnr canım hiç bilmiyorum inanki bir iki gün sonra tekrar ver , eğer kimyasalsa da şöyle düşün gebe kalabiliyorsun bu ay olmaz diğer ay olur ama illaki olur inşallah 😇❣️
znnnr bbk28 benim bu ikinci olacak ellerinden öper bir kızım var .. ama o rakamı görünce çok heveslenmiştim ondan şok oldum galiba
tahamommy znnnr kimyasal gibi duruyor canım, önemli olan %60 katlanması, değerinin düşüklüğü önemli değil ama 2. Verdiğinde en az bi 10 olması lazımdı ama inşallah yanılıyoruzdur da sağlıkla ilerler bazen tıpta net konuşmuyor
znnnr tahamommy evet canım en azından bir katlanma olmalıydı 9 da olsa tamam kabulüm ama 7 küsür bir puan artmış yani hiç artmamış gibi bişey
znnnr Almirolie ay inşallah ya bende diyorum yine de Allah tan ümit kesilmez ama bilmiyorum ki çok üzüldüm
znnnr mrssanne bakalım eğer öyle ise adet olurum galiba korkuyorum başka şey çıkmasın dış gebelik düşük felan
znnnr Moz bu iş de öyle bir iş ki tam net bir matematiği yok kısmet her şey mucizevi bir olay inşallah güzel sonuclanır
miniikaagoo znnnr moralinizi asla bozmak istemem ama malesef yeterince artmamıs benim de ilk gebeliğim kimyasal gebelikdi 22 ile öğrendim 2 gün sonra 52 oldu sonra 100 lere cıktı ve bi anda kanamam geldi düştü sonraki ay kızıma hamile kaldım umarım sizde güzel haberler alırsınız ❤️🙏🏻
znnnr miniikaagoo sende yine bir artış olmuş yine umutlanacak bir durum var bende o da yok Napalım kısmet herşey canımm