znnnr Moz bu iş de öyle bir iş ki tam net bir matematiği yok kısmet her şey mucizevi bir olay inşallah güzel sonuclanır
znnnr miniikaagoo sende yine bir artış olmuş yine umutlanacak bir durum var bende o da yok Napalım kısmet herşey canımm
miniikaagoo znnnr keske olmasaydı o artış beni cok umutlandırmıstı birde ilk gebelikdi cok üzülmüştüm kanamam gelince ama hemen sonraki ay sağlıklı bir gebelik yasadım suan 5 yasında kızım karsımda insallah sizde cok güzel haberler alırsınız ❤️🥰😍🥹
znnnr ballim_dunya anladım brnim belim çok ağrıyor kramp sancı gibi bişey yok regl ağrısı da yaşamıyorum alt karnımda gün içinde rahatsız edici his oluyor yani nasıl anlatsam bazen batma bazen yayılan tarzda ama adet sancısı yok sadece belim çok ağrıyor
Allahneverdiysee znnnr canım iki günde bir iki katı artış olması gerekiyor senin de dedğin gibi bir doktorunla konuş sonucu göster o ne diyecek bakalım
znnnr Allahneverdiysee tamam canım düzenli gittiğim bir doktor da yok en son devlette birine gitttim yanında ultrason bile yoktu beni başka hastaneye gönderdi ultrason için bilemedim ne yapacağımı yarın dpo14
znnnr Allahneverdiysee ilk verdim ikinciye tekrar vermek istediğinde rica minnet oldu kabul etmiyorlardı dediler acilde olmaz felan sinir oldum ona da zaten
znnnr aysenur471 inşallah canım bir yanım umut etmek istiyor bit yanım da aşırı karamsar o kadar tıkandım ki ağlayamadım bile çatlycam
znnnr Allahneverdiysee aynen canım bugün ona gideceğim çalışıyorum sağlık ocakları da on buçuğa kadar kan alıyormuş bakalım bugün bi konuşacağım
momrose znnnr normalde en az %60 artması lazım oda değerinin 9-10 olması lazım. Ama farklı laboratuvarda versiysen sonuçları farklı gösterir. İnşallah yükselir canım
znnnr momrose aynı yer canım o yüzden bende gerildim bakalım bugün aile hekimine gidecem yarın adet olmam lazım normalde bilmiyorum ne olacak olmazsa haftaya kadın doğuma giderim bişey de göremezler ama bakalıö ne olacak
momrose znnnr kimyasal diyecek kadar net bir şey yok değer düşseydi kesin kimyasaldı ama azda olsa artış var o yüzden tutunabilir inşallah tutunur