znnnr Hanımlar beni bilenler biliyor geç yumurtlama oldu sat 9 Nisan ama 2 mayısta yumurtlama oldu iki gün önce şans eseri hastanede kan verdim 6.69 çıkmıştı iki gün geçti tekrar baktırdım 7 yi geçmiş burdan sağlıklı ilerleme şansı var mıdır acaba yoksa kimyasal mı emin olmadan kimseye demek istemedim 6.69 düşük bir değerdi
yldzz01 znnnr merhaba 6 dan dırek ıkı gun sonra 7 mı oldu normalde ıkı katı olması lazım yanı 12 feln ama sız cok dusuk ogrenmıssını belkıde normaldır umarım bılem bırı cıkar hayırlı haber alırsını inşAlllah degerınız bıraz dusuk gıbı geldı bana kımyasal olabılır
znnnr znnnr @allyslife @aybikd @Aysegl12 @aysenur471 @mrssanne @elisamommy @arsesraa @kedilivebebeli @gkcalyaa @Rojdiyebiri @ballim_dunya @Allahneverdiysee @bbk28 @minosannecik_2minis @elakemal @Esma006
arsesraa znnnr canım aynı yerde ve aynı saat aralığında mı verdin testi o da çok önemliymiş. Evet en az %60 artması gerekir diyor doktorlar ama dur bakalım rabbim güzel sonuçlar nasip etsin sen kötüyü çağırma iyi düşünelim dua edelim iyi olsun. Tabii biz kendimizi iki faktöre de hazırlayalım
allyslife znnnr balım kimyasal gibi duruyor şu an için ama 2 gün sonra bir daha test ver bakalım netleşir o zaman, yeni yeni yerleşiyordur ve daha tam hormonlara yansımamıştır diye düşünmek istiyorum🫠 inşaallah sağlıkla yükseliirr💖
znnnr yldzz01 evet chatgpt sordum en azından 12 olmadı gerek diye nerdeyse bir puan artmış iki günde dpo12 bugün
znnnr yldzz01 aynen canım aynı yer amin Allah razı olsun inşallah ımut ediyorum bakalım yine kimyasal olsun dış gebelik başka şey olmasın da
mrssanne znnnr kuzum muhtemelen kimyasal geçiriyorsun, inşallah hayırlı vakitte güzel haberlerini alırız
Allahneverdiysee znnnr canım iki günde bir iki katı artış olması gerekiyor senin de dedğin gibi bir doktorunla konuş sonucu göster o ne diyecek bakalım
minosannecik_2minis znnnr canım sanki kimyasal gibi birkaç gün bekleyip önce evde test yapıp sonra tekrar kan versen duruma göre yani bu değerle kimyasal gibi Aslında ilk kimyasal gebelik döneminde doktorum dedi ki çoğu kadının başına gelen hatta erken dönemde test yapmasalar hiçbir sorun olmayacak adet zamanı öncesi yükselip düşen bir hormon bu adetle sökülüp dökülüyor ve hormonlar normale dönüyor
znnnr arsesraa aynı yerde hatta tam 48 saat oldu Salı 9 da verdim bugün de 9 buçukta verdim amin bir yanım umut et diyor bir yanım bişey düşünme diyor yine de adet olmayınca içimde bir umut ilk çocuk da geç döllenmeydi Dpo 10 da 6.69 çıktı dedim yine mi öyle acaba
znnnr allyslife bana da kimyasal gibi geldi aşko şans işte Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor inşallah yükselir inşallah 🥲
allyslife znnnr öyle tabii balımm, sağlıkla kolaylıkla olsun yeter kiii🫠 dış gebelik ya da boş olacağına, kimyasal gelsin geçsin gelecek ayı kovalarız🫠 ama inşaallah sağlıkla kolaylıkla yükselsin, elini karnına koy kün fe yekün de bol bol 💖
znnnr allyslife aynen bende öyle düşündüm başka tür olmasın da yine kimyasal iyi içlerinde Allah ın mucizesi hiç belli olmaz dediğin gibi o ol der oluverir 🤲🤲 duadan başka sığınak yok
znnnr allyslife canımmm sen dış gebelik yaşamıştın galiba dış gebeliğin en ayırt edici özelliği ne sence? Nasıl anlarım yanı
Almirolie znnnr belli olmaz bir bakmışsın yükselmiş şuan takip etme ama 4 gün geçsin tekrar bak daha çok yeniymiş
znnnr Almirolie ay inşallah ya bende diyorum yine de Allah tan ümit kesilmez ama bilmiyorum ki çok üzüldüm
znnnr mrssanne bakalım eğer öyle ise adet olurum galiba korkuyorum başka şey çıkmasın dış gebelik düşük felan