beautiful_ aslliasya evet hemde çok sabahları yürüyemiyorum ağrılarım hiç bitmiyor mide bulantısı falan iğrenç birşey
aslliasya beautiful_ ay kolaylıklar diliyorum 🥲 başka çocukta varmış sizin oda biraz yoruyordur belki
beautiful_ aslliasya yok oğlumun pek zorluğu yok bana büyüdü o teyzesi 4,5 yaşında artık tuvalett ihtiyaçlarını bile kendisi gider sadece temizliği için beni çağırır beni yormaz
iremdiye1i Anneoluyorumm00 vallahi bilmiyorum ki ilk bebek ya öyle baktım ne olur ne olmaz diye ne bulduysam aldım galiba 🤣🤣🤣
hilaloztur beautiful_ almıcam inşallah ama erken daha alma dıyorlar ne alaka kalp atışını duyunca almak güzel olur ufaktan
beautiful_ hilaloztur kuzum 3 aydan sonra Ufak bir kaç şey alınabilir sonra hem maddi hemde manevî zorlanıyor
hilaloztur hilaloztur 6+3 de kalp atışı duyulur mu sizce kesesi çok güzel oluşmuş 5+1 de gördüm içinde oluşmaya başlamış 10 gün sonra 6+3 oluyoruz bebek hepten gözükür belkide kalp atışı bir nevi belki duyarız dıyorım ama duyamaya biliriz de
beautiful_ hilaloztur şuan son zamana bıraktığım için pişmanım çünkü ben fazla telaşlı biriyim ve yetişmez korkusu temizlik nasıl yapacağım düşüncesi bile yoruyor beni
beautiful_ hilaloztur ben oğlumda 5+5 de kese gördüm 7+2 de kalp atışını duydum kızımda ise direk 6+1 de kese ve kalp atışını duydum ❤️
hilaloztur beautiful_ hamileliğimin 5 hatasında fuım biraz fazla alıntım var bide yerleşme lekesi geldiği için doktor progestron verdi onu kullanıyorum fitil ama akıntım fazla geliyor sizde de öyle mi
aslliasya beautiful_ öyle gerçekten pcos hastası olmama rağmen sürpriz olunca daha kıymetli oldu hiç çocuğum olmaz gibi hissediyordum 🥲
naranta toplam 100-150 bin arasi bir sey tutacak diye dusunuyorum, kiyafetlerin cogu emzikler besik reflu yatagi alt acma masasi ve bebek arabasini hallettik. (yaklasik 50k tuttu)