yineaylardankasim beautiful_ Bi bütçe ayırıp o bütçeye sadık kalabilecek iradesi olanlara helal olsun benim hesapladığımla harcadığım hiç tutmaz😄
aslliasya beautiful_ öyle gerçekten pcos hastası olmama rağmen sürpriz olunca daha kıymetli oldu hiç çocuğum olmaz gibi hissediyordum 🥲
beautiful_ aslliasya öyle düşünme bana da dediler sağ yumurtalığım çalışmıyordu tüp Bebek dediler ama Rabb’im bize sonra bir mucize verdi şuan 4,5 yaşında şimdi bir kızım olacak ve pcosum da gitti
hilaloztur beautiful_ hamileliğimin 5 hatasında fuım biraz fazla alıntım var bide yerleşme lekesi geldiği için doktor progestron verdi onu kullanıyorum fitil ama akıntım fazla geliyor sizde de öyle mi
beautiful_ hilaloztur bende hiç olmadı lekenme falan ama akıntım çok var progesteron hakkında hiç bilgim yok kuzum 🌸
naranta beautiful_ rabbim hepimize gani gani versin yavrum ya bebeklerimize en guzelini ozelini yapalim❤️
parla94 gizemsss8 merhabalar. Momcozy m5 den memnun musunuz ? Neden iki makineye ihtiyaç duydunuz özel değilse. Bende ikisine de bakıyorum da
beautiful_ aslliasya Allah razı olsun kuzum 🌸 Ne güzel Rabb’im size bir mucize bağışladı sağlık ve sıhhat ile gelsin inşaAllah 🌸