beautiful_ 060436 bilemedim ki kuzum ben hep bir tane aldım yıkıyordum pis olunca hemen çıkıyordum o kuruyana kadar ince battaniye seriyordum yatağına 😅
beautiful_ aslliasya bende çoğunu online alıcam yardım edecek birileri varsa sıkıntı değildir o zaman bende olmayınca sıkıntı malesef ki 27+6 yız ağırlaştım yürümekte bile zorlanıyorum 🤦🏻♀️
aslliasya beautiful_ bende 27. Haftadayım ama hiç ağırlaşmadım aksine ya çok şükür sizin zor mu geçiyor
hilaloztur beautiful_ bende nasipse kalp atışını duyunca alayım diyorum en azından biraz sonraya sıkışınca Herşey zor oluyor 😇
beautiful_ hilaloztur unisex alabilirsin kuzum iyi olur senin için ❤️ Sağlıkla kalp atışını duyarsınız inşaAllah 🌸
hilaloztur beautiful_ almıcam inşallah ama erken daha alma dıyorlar ne alaka kalp atışını duyunca almak güzel olur ufaktan
iremdiye1i Anneoluyorumm00 vallahi bilmiyorum ki ilk bebek ya öyle baktım ne olur ne olmaz diye ne bulduysam aldım galiba 🤣🤣🤣
beautiful_ aslliasya evet hemde çok sabahları yürüyemiyorum ağrılarım hiç bitmiyor mide bulantısı falan iğrenç birşey