baharerkann nhlasmn aa evet ne güzel denk gelmiş 🥰 insallah gönlünüze göre olur doktorunuzun ultrasonu güzelse sonucu ogrenebilirsiniz aslında bu günler de 🤗
nhlasmn baharerkann gittim doktora erkeğe benziyor ama kesin diyemem dedi bir ay sonra tekrar bakarız dedi inşallah kesindir 😁
baharerkann nhlasmn Allah Allah nasıl kesin diyemiyorlar erkek çok belli oluyor aslında acaba ultrasonları mı iyi değil foto yüklemeyi bilsem ben sana benimkini atardım
esra8samet 14+6 gittik %55 dedi göremedi çikolata yemeği unutmuştum sizce yanılma payı olur mu tam oluşmamışken gittik sanırım bi çıkıntı vardı alttan ama kordon gibiydi doktor yoksa net derdi
bernsuna esra8samet ay %55 söylemek yerine hiç söylemese daha iyiymiş sanki☺️ yanılma payı çok yüksek ama haftanız da Baya var bilemedim
nhlasmn baharerkann devlete gittim canım iyi gözüküyordu cihazları çok üstünde durup önemsemedi doktor üstünkörü cevap verdi
baharerkann nhlasmn neyse geç olsun güç olmasın sagligi yerinde olsun da illa ki öğrenirsin cinsiyetini 🥰
bernsuna papatyaseverrrrr merhaba 12. Haftada bebeğin pozisyonu güzel miydi duruşu bacak arası vs görünüyor muydu özel mi dedi devlet mi
papatyaseverrrrr bernsuna merhaba pozisyonu aslında güzeldi bacak arasını bizde gördük boştu. Özel de doktorum. O yüzden baya şaşırdık
esra8samet bernsuna evet ya ben çok ısrar ettim kağıda yazdı keşke açmasaydık dedim ama yanılma payımız var gibi düşünüyorum %60-%70 dememiş çünkü sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah c