blnmyld nhlasmn 12. Haftada kız gibi dedi şimdi pazartesi gideceğim 16+4 te bakalım o zaman netleşevek kızlar sizce öğrenir miyim 16+4 te doktorum çikolata al gel dedi 🙈
fatmabaki blnmyld geçen hafta 2 çikolata 2 vişne suyu 1 şişe su ve sandviçe rağmen uzanan ve uyuyan bebe ile karşılaştım🤣
parla94 emine1309 kesin tabi ama ultrasonla desteklemek istedim bu durumu nedense 😂 burda ve sosyal medyada çok görüyoruz cinsiyeti değiştir durumlarını ondan bi güvensizlik heralde 😂
blnmyld fatmabaki Yaa 😂😂 benimki çok hareketli hiç yerinde durmuyor ama inşalalh öğrenebiliriz cinsiyetini doktorum istediği şeyi göremeyince gez gel tekrar bakalım diyor geçen ense ölçümünde de kahve iç çikolata ye gez gel dedi öyle yaptım ölçtü 🙈
ikincianalik 15 hafta da erkek olarak öğrendik ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah ❤️ doğumda Ekim sonu görünüyor
fatmabaki blnmyld ayy gerçekten çok büyük heyecan ile gitmiştim ama yavrum Bana ilk fake hareketini yaptı 😂
nrnalpi nhlasmn 16 haftalıkken doktorum kız dedi ama kesin demedi bende başka doktora gittim çok kısa baktı zaten cihaz kötü dedi ama cinsiyete erkek dedi yani kız mı erkek mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
aysegul1y nhlasmn Kasım gibi planlanıyor doktorum %60 kız dedi. 1 oğlum var kız olmasını çok isterim🙏🏻🥹 inşallah kızdır sağlıkla gelsinler
blnmyld fatmabaki Şimdi korktum bak ya benimki de göstermez ve göremezsem sen kaç haftalıkken gitmiştin canım 🙈
N_A_A emine1309 16 hafta 5 günlük canım doktorumda teyit etti fakat ben ne dersem deyim dna doğru sonuç verir ben yanılırım fetal dna yanılmaz dedi
emine1309 N_A_A ay doktorumda kesin dedi ama bazen yanlış çıkabiliyormuş fetal dna burada okuyorum yorumları da tşekkür ediyorum benimde haftaya cuma randevum o zaman teyit eder.
fatmabaki blnmyld 14+4 iken gitmiştim canım 16+4 te gideceğim normalde bayramdan sonraya bırakacaktım ama bayram tatili falan ben dayanamam 🫣
snmgrl sinem335_ kesin Allahın izniyle sizinde belli olur inş en kısa zamanda rahatlarsınız 🤭 erkekse kesin belli oluyor genelde kızlar uğraştırıyor