ranyamkardesi fyzn01 bana %65 dedi aslında bacak arasını da net olarak gördük ama yine de haftası küçük diye bekleyelim dedi
ranyamkardesi nhlasmn vermedi dedi erkek bekliyorum fetali bekleyelim bende dedim yüzde kaç güldü 65 dedi
nhlasmn ranyamkardesi anladım canım Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin Doktor banada erkek gibi gördüm ama bir ay sonra geldiğinde kesinleşir dedi
esra8samet bernsuna erkek dedi ama tam göremedi bacak arasını çikolata yemeyi unutmuştum birde tam daha gelişme dönemindeydi bence
bernsuna esra8samet 14 de demişti sanırım cinsel organın gelişim tamamlanması 16 yı buluyormuş ama 14 de de artık belli oluyor kız veya erkek olduğu organa göre 11 12 13 de tamamlanmamış oluyor diye biliyorum
bernsuna Songultsdmr en doğru görüntü yandan ve bacak arası oluyot sanırım burda pek bekli değil gibi kesin kız mı dedi doktorunuz yoksa sadece tahmin mi verdi 15 hafta da dediyse doğru olabilir
esra8samet Songultsdmr kaç haftalıksınız başka doktorlara da görünebilirsiniz emin olmak için ben pek tahminde bulunamadım🥰