ayox 10+5te fetal DNA ile öğrendik erkek şuan 17+3uz.birde 6yasinda kızım var.rabbim hepsinin canını sağ etsin🙏🙏
nhlasmn baharerkann benimde bugün 13+3 oldu aynıyız yaa İnşallah benimde sağlıklı hayırlı bir erkek evladım olur amin 🤲🏻
baharerkann nhlasmn aa evet ne güzel denk gelmiş 🥰 insallah gönlünüze göre olur doktorunuzun ultrasonu güzelse sonucu ogrenebilirsiniz aslında bu günler de 🤗
parla94 Ben de 11. Haftada fetalle öğrenmiştim kız 🌸14. Haftada ultrasonda da kız gördü doktorum. Sağlıkla gelsin 🧿
emine1309 parla94 merhaba fetal dna kesin değilmi bizimde kız çıktı ben ısrarla sordum doktora yanlış çıkmaz doğrudur dedi :)
parla94 emine1309 kesin tabi ama ultrasonla desteklemek istedim bu durumu nedense 😂 burda ve sosyal medyada çok görüyoruz cinsiyeti değiştir durumlarını ondan bi güvensizlik heralde 😂
emine1309 11+3′de doktorumuz kıza benziyor dedi. 13. haftada fetal dna sonuçlarımız kız çıktı. Doğum kasımda
sinem335_ snmgrl ayy maşallah bizde bugun 16 hafta olduk cinsiyeti kesin mi sizin biz daha doktora gitmedik 2 gün sonra gideceğiz
snmgrl sinem335_ kesin Allahın izniyle sizinde belli olur inş en kısa zamanda rahatlarsınız 🤭 erkekse kesin belli oluyor genelde kızlar uğraştırıyor
zeyuss Doğum kasımda gözüküyor doktor 12+0 da kıza benziyor dedi %vs vermedi şuan 12+6 15-16 haftada bakarız dedi bekliyorum
damla644 18+1 oldu erkeğe benziyor demişti doktor ama emin değil perşembe kontrolüm var bakalım ondan gösterir artık inşallah
feyzaciim nhlasmn erkeek 😍 Haftada fetal dna ile öğrendik ama sonraki hafta zaten kocaman pipi gösterdi
papatyaseverrrrr nhlasmn merhaba doğumum Ekim sonu 12. Haftadan itibaren çok kesin olmamakla birlikte doktorum kız dedi. 15. Haftamda fetal DNA’yla erkek olduğunu öğrendik😂
bernsuna papatyaseverrrrr merhaba 12. Haftada bebeğin pozisyonu güzel miydi duruşu bacak arası vs görünüyor muydu özel mi dedi devlet mi
emine1309 N_A_A sağlıcakla kucağınıza alın şuan kaç haftalıksınız fetal dna dan sonra doktorunuz teyit ettimi cinsiyeti
N_A_A emine1309 16 hafta 5 günlük canım doktorumda teyit etti fakat ben ne dersem deyim dna doğru sonuç verir ben yanılırım fetal dna yanılmaz dedi