feyzaciim nhlasmn erkeek 😍 Haftada fetal dna ile öğrendik ama sonraki hafta zaten kocaman pipi gösterdi
snmgrl loyabloomm tahmini dediyse büyk ihtimal kızdır o cnm erkekler çok kolay gösteriyor genelde daha erken haftalarda hatta
sinem335_ snmgrl ayy maşallah bizde bugun 16 hafta olduk cinsiyeti kesin mi sizin biz daha doktora gitmedik 2 gün sonra gideceğiz
loyabloomm snmgrl ya evet oğlumda 13 hafta olmadan öğrenmiştim hemen göstermişti. Bunda bacak arası boş ama kesin demiyim dedi 🥰 inşallah değişmez çok heyecanlıyım
tugcekmrr baharsst Bizimde 12. Haftamız Hafta içi cuma günü gideceğim 12+4 de gitmiş olacağız inşallah
baharerkann Biz 12+4 te öğrendik cinsiyeti erkek 💙Kasım gösteriyor doğum tarihimizde yarim saat sonra da 13+3 olacağız 🥰
seydaaa5466 baharerkann Nasıl bu kadar erken öğrendiniz ben 13. Haftamdayım doktorum %80 koz 16. Haftayı bekleyelim dedi
nhlasmn baharerkann benimde bugün 13+3 oldu aynıyız yaa İnşallah benimde sağlıklı hayırlı bir erkek evladım olur amin 🤲🏻
_umutperisii seydaaa5466 ben oğlumu 11+3 te öğrenmiştim özelde cihazlar iyiyse doktor bilgiliyse öğreniliyor canım