ikizlerkadini temmuzonbir doktor mu sizi 12 de çağırdı bana en son gittiğimde falan tarih te gel demedi ben de kalp atışını duyduğum icin heyecan dan sormayı unuttum randevu da bulamıyorum 4 mayıs ta gittim en son
temmuzonbir ikizlerkadini evet doktorum çağırıyor her gittiğimde düzenli şekilde belli aralıklarla çağırdı doktorun takvimine göre bizede uygun olan bir güne randevu alıyorum söylediği hafta için gidiyoruz
temmuzonbir ikizlerkadini devlet hastanesine gidiyorsanız randevu sıkıntı Malesef biz bir kan testi için kaç gün uğraştık
aframoms13 ikizlerkadini folidoce kullanıyorum ben bitti yarın gidip tekrsr alıcam aynısından bugğn gttm daha kontrole vermedi 5+4 üm
ikizlerkadini temmuzonbir muhtemelen bi ay aralıklarla gidecem bende sormayı da unutunca napcagimi bilemedim
hanifeali ikizlerkadini folik asitte doğuma kadar kullanılabilir ama içinde folik asit bulunduran daha içerikli multi vitamin kullanmak daha faydalı ve mantıklı bence
Mrvll ikizlerkadini hamıle kalmadan 1 ay önce alıp kullanmıştım 30 lu. Bitince de 90 lı aldım nıye aldıysam 90 lı tablet. Şuan 10 haftadayım 60 dan fazla vardır daha. 12 haftadan sonra da kullansam bıtene kadar bır şey olur mu dıye soracaktım bende.
ikizlerkadini Mrvll yani ben gebelik hazırlığı icin kullandigimi biraktirmusti doktorum sordunuz mu siz hazırlık icin kullanılan larda bazı ekstre ler var gebelik te kullanımı iyi değil
Mrvll ikizlerkadini hazırlık ıcın kullanılan folık asıtler mı var ayrıca. Kendı kendıme eczaneden almıştık hazırlık ürünü olmayabılır. 1 ay kullandık zaten. Ben doktora sormadım bu konuyu.
ikizlerkadini Mrvll var evet ben kendim de ona devam ediyordum bırak deyince bıraktım yenisine başladım bence bi sorun
ikizlerkadini temmuzonbir hic bir sey demedi valla hangi doktor ne kadar iyi bilmiyorum rastgele aldim randevu almıştım
Arzuksvl ikizlerkadini Bende 9 haftalık oldum doktorum 12 haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi.
08061999 ikizlerkadini 12 haftaya kadar kullaniliyor sonra multi vitamine geciyorsun balik yagi genel vitaminler
ikizlerkadini 08061999 hastaneye tekrar gidene kadar 12 hafta ya yakin olurum muhtemelen bıraktırır belki