ikizlerkadini Selam kızlar ben şuan 8 +4 oldum folik asiti ne zamana kadar kullanayım siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız 7 8 tane kaldi alayım mi yenisini randevu da bulamıyorum kontrol icin
zdebn ikizlerkadini 12. Haftaya kadar folik asit daha sonrasında başka takviyeler kullanmıştım ilk çocuğumda bundada öyle olacak 12. Haftadan sonra değişicem ilaçlarını dedi doktor
happyela ikizlerkadini Evet bir paket daha alın 12.haftaya kadar kullanılıyor folik asit. Bana 11+4 de gittiğimde artık bırak dedi vitamin verdi. O vitaminin içerisinde de folik asit var ama tabiki bizim aldığımız folik asit kadar çok değildir miktarı. Fazlası da zarar çünkü 9 ay kullanılmıyor diye biliyorum.
hanifeali ikizlerkadini 12. Haftaya kadar folik asit 12. Haftadan sonra içeriğinde folik asit ve bir çok vitaminin olduğu multi vitamine geçiyoruz onuda doğuma kadar kullanıyoruz
miracsevim ikizlerkadini evet canım ilk oğlumda da kullandım şimdi de doğuma kadar kullanıcam yani bu tercih meselesi ayrıca ben günlük hayatımda da düzenli kullanıyorum folik asit sadece bebeğin gelişimiyle ilgili bir takviye değil
ikizlerkadini miracsevim anladım bende merak ettim tecrübeli annelerden bilgi alayım desim teşekkür ederim
miracsevim ikizlerkadini canım folik asit faydalarını incelersen senin için asıl faydalarını göreceksin. Ben ekstra Omega 3 kullanıyorum. Beyin gelişimi içinde önemli benim vücudum içinde
ikizlerkadini zdebn bende öyle biliyordum en son ki kaybım dan once biraktirmisti bana doktorum doğuma kadar kadar kullananlar varmış ama
ikizlerkadini miracsevim biliyorum cok faydalı ama belirli haftadan sonra biraktiriyor diye biliyordum doğuma kadar deyince şaşırdım birsz
morleylak16 miracsevim Ben de omega3 ve folik asit içeren multivitamin kullanıyorum gebeliğimin başından beri. Benimle aynı düşünen biri olmasına sevindim. Hatta emzirme döneminde de devam etmeyi düşünüyorum. İlk kullandığım elenatal2ydi kokusu ağır geldiği için ocean mummy’e geçtim. Siz ne kullanıyorsunuz
cuteregina ikizlerkadini doğuma kadar kullanacağım ben de doktor o şekilde söyledi belirli bir haftadan sonra da ekstra yanına takviyeler geliyor
miracsevim ikizlerkadini bilmiyorum reçeteli mi oluyor orda belki ondandır ödememek için sigorta bıraktırıyordur ama ben yurtdışındayım zaten en başından beri ücretli alıyoruz. Bir de hamilelik öncesi başlamak hatta doğum sonrası da kullanmaya devam etmek bebek için çok faydalı
aframoms13 ikizlerkadini ilk gebeliğimde gebelik öncesi baslandıgını bilmediğim için hamileliğimi öğrendiğimde baslattı doktorum. 12.haftaya kdr kullndım sonra multivitamin verdi onun içinde cardı doguma kdr kullandım. Şuan 2.ye gebeyim kese göründü hala ne vitamin ve folik asit vermedi🤣 evde vardı ben evdekinden kullanıyorum bi 10 gündür falan. Benimkide bi acayip
ikizlerkadini aframoms13 gebelik öncesi bende bi iki ay kullandım sağlık ocağı doktoru ne kullandın folik asit depon bu kadar nasıl doldu demişti 😀 evdeki gebelik hazırlığı içinse onu sormuştum kullanma demişti sizinki hangisi
hanifeali ikizlerkadini folik asitte doğuma kadar kullanılabilir ama içinde folik asit bulunduran daha içerikli multi vitamin kullanmak daha faydalı ve mantıklı bence
temmuzonbir ikizlerkadini 12. Haftaya kadar dedi benim doktorum şuan 10+3 12. Haftada kontrolüm var bıraktıracak muhtemelen
ikizlerkadini temmuzonbir doktor mu sizi 12 de çağırdı bana en son gittiğimde falan tarih te gel demedi ben de kalp atışını duyduğum icin heyecan dan sormayı unuttum randevu da bulamıyorum 4 mayıs ta gittim en son
aframoms13 ikizlerkadini folidoce kullanıyorum ben bitti yarın gidip tekrsr alıcam aynısından bugğn gttm daha kontrole vermedi 5+4 üm