SecilD YesimPrvn merhaba. Bebeği öğrendiğinizde ne kadarlıktı, bende de 9 gün bir gerilik var adetime göre?
YesimPrvn SecilD daha çok küçüktü ilk öğrendiğimde. Adete göre 4 hafta falan görünüyordu ama doktor bi hafta sonra ultrasonda baktığında 4+2 ydi. Çok normal yani
Arzymn Ilkimtornn 2018 kasımda doğurdum, 2019 kasımda yine doğurcam😁 ben kasım swviyorum, bu sefer de oğlum olursa adını kasım koyacam.bu kadar tesadüf olmaz, bu kesin bir işaret 😁😁
Smyragl Ruhsuz canım bende kalp atışını çok şükür duydum bu gün inşallah ileri dönemdede bi sıkıntı yaşamam benim 2 kayıbım varda korkuyorum açıkçası
Aysnrsrht Emineaslan sabah sabah uyanır uyanmaz çıkartıyorum sonra salatalık çubuk krakerle besleniyorum zaten Kusarım diye bişey yemeye korkuyorum
Dorukunannesi95 Aysnrsrht sabah uyanir uyanmaz kraker yemeyince ben de kusmaya gidiyorum hep sari su seklinde safra gibi ama deneyimledim aç kaldikca bulanti da artiyor
Ruhsuz Ilkimtornn gecen hafta gitmiştim 5+4 de tek kese vardı bugun 7.haftama girdim kalp atışı için gitmiştim iki kese var dedi doktor
Emelerdm Ilkimtornn doktorum 20.haftaya kadar kilonu koruman gerekiyor dedi, gerçi özel bişey yapmıyorum iştahım kapalı ama açılırsa nasıl engel olurum onuda bilmiyorum :))
Ilkimtornn krsngurset ben 4 haftalıkken gittim doktor keseyi görmezsek kan tahlili yaparz ordan çıkar korkma dedi ama bende ultrasonda gözüktü çok şükür🙏
Fatmanuurcelik Ilkimtornn benim ilk günden beri iştihahım artmış durumda 🤦🏻♀️ Hep tatlı yemek istiyorum