Emelerdm Aysnrsrht off en çok korktuğum şey ciddi kilo kaybederim ben kesin : ( seninde Allah yardımcın olsun canım
Emineaslan Aysnrsrht benim hiç yoktu ama kanamam oldu kese yaninda progestan verdi dr oda bulantı yapıyor size fikir vereyim hemen kızlar salatalık hemen kesiyor bulantı
Emineaslan Bugün 7 *3 günlük olduk kalp atışı duyamadık kızlar bugün gittim dr a beybi fasulye kadardı onu gördük şükür Allahım hepimiz hayırla sağlıkla kucagimiza alalım
Aysnrsrht Emineaslan sabah sabah uyanır uyanmaz çıkartıyorum sonra salatalık çubuk krakerle besleniyorum zaten Kusarım diye bişey yemeye korkuyorum
Ruhsuz Ben de 7 haftalık bugun ikiz oldugunu öğrendim 😍😍 kalp atısı için gittim ıki kese gördük haftaya çarşamba kalp atışı nasipse Allahım bu mutluluğu herkese nasip etsin Aminnnnn
Smyragl Ruhsuz canım bende kalp atışını çok şükür duydum bu gün inşallah ileri dönemdede bi sıkıntı yaşamam benim 2 kayıbım varda korkuyorum açıkçası
krsngurset DiplomaliEvHanimi aşırı heyecanlıyız ilk gebelik hayırlısı olsun herkes için hadi bakalım ☺️🐦🙏🏻
Zeyno16 Bugün gidcm saat 3de kalp atışı için çok heycnlym yine boş gebelik olur dye çok korkyrm. 8haftalk oldm ama doktora göre 1hafta geriydi. İnşaAllah güzel haberleri alrm ya😔
DiplomaliEvHanimi Zeyno16 evet ya ultrason oyle gosterio bende anlamadim keseyi 4*6da gorduk ultrasona gore normalde 5*6 olmasi lazimdi ama suan porgrama gore 6+4 bilemedim bende 😇
Aynur1990 Bizde şuan 6+5 iz keseyi 6+1 de gördük kalp atışları var ama çok küçük sese dönüşmez dedi cuma günü tekrar gidicez kalp atışlarını dinlemek için bakalım hayırlısı inş.herkese hayırlı sağlıklı doğumlar...