Fatmanuurcelik Ben 6+6 haftadayım önümüzdeki hafta kalp atışı için gideceğim çok şükür midem bulanmıyor şuan ara ara oluyor ama genel olarak iyiyim 🙏🏻 Annem seninki ikiz olacak diyor ama bilmiyorum olabilir mi gittiğimizde öğrenir miyiz 😂
Dorukunannesi95 Fatmanuurcelik nasil 1 hafta bekliceksin canim bence 1-2 gün sonra duyulur bebisinin kalp atisi :) insallah
Dorukunannesi95 Bugün 7+4 üz biz de 😍 kalp pıt pıtını 3 gün önce yaji 7+1 de duyduk. 2 -3 günde bir sabah sarı su şeklinde kusuyorum ben onun dışında pek bişey yok sizde nasil arkadaslar?
Fatmanuurcelik Dorukunannesi95 biliyorum aslında evet ama kimisininli geç duyulmuş okudum hep onun için garanti olsun diyorum 😂 haftaya çarşamba gidicem tam 8+0 oluyor 😂
Dorukunannesi95 Aysnrsrht sabah uyanir uyanmaz kraker yemeyince ben de kusmaya gidiyorum hep sari su seklinde safra gibi ama deneyimledim aç kaldikca bulanti da artiyor
Aysnrsrht Dorukunannesi95 evet canım bende o şekilde kusuyorum genelde Ve aç kalınca bulantı daha çok oluyor sanki evet :(
Rukiye2709 Ilkimtornn bizde 5+2 Deyiz inşallah . Rabbim hepimizin meleğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin . Nisa’n 15 te kalp atılı için doktora gideceğiz inşallah
Ruhsuz Ilkimtornn gecen hafta gitmiştim 5+4 de tek kese vardı bugun 7.haftama girdim kalp atışı için gitmiştim iki kese var dedi doktor
Zeyno16 sevgitekes dkkasnı demdi sadce gayet sağlıklı bir gebelik korkmana gerek yok dedi. Normlde 8 ama doktor 7+3 dedi