Zynpmtv Kizlar peki bisy sorcam 7+4 um suanda 1 hafta geriden geliyor ultrasona gore yani bugun 6+1 iz yarin kalp atisi duymaya gitcez sizce duyabilirmiyiz bole olanlar varmi aranizda
denizcik Zynpmtv benim 6. Haftamda kalp atışları duyulmuştu. İnşş sizde de öle olur. Bu arada bizim 5 haftalıkkken kese görünmüştü☺️
Rbs111 Hamilebiranne kuzum kayıplarım olduğu için her an tetikteyim ilk kaybettiğimi anlamadık hayatımı kaybediyordum karın ağrısıyla gittim bebekmiş ve tüpümü paylatmış ameliyata alındım ondan böyle tetikteyim
Rbs111 Sevcanesme kuzum kayıplarım olduğu için her an tetikteyim ilk kaybettiğimi anlamadık hayatımı kaybediyordum karın ağrısıyla gittim bebekmiş ve tüpümü paylatmış ameliyata alındım ondan böyle tetikteyim
Sevcanesme Rbs111 haa ben normal gebelikse dedim o yüzden tabi sık sık git doktoruna takipte kal doktorunla
Rbs111 Smyragl bende dış gebelik geçirdim ve geç farkedildiiği için sağ tüpümü kaybettim ondan dolayı sordum kuzum çok haklısın
Smyragl Rbs111 Geçmiş olsun canımm Rabbim birdaha yaşatmasın. Sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurluca kucağına almayı nasip etsin ☺️
Rbs111 Sevcanesme evet kuzum daha önce yaşadığım için tetikteyim yoksa sabrın sonu selamet 2 hafta daha beklerdim 🤱🏻😊
Ezgib Rbs111 yani bencede kuzum vajinal muayenede bi sorun yok bana göre olsa zaten doktor yapmaz ben ilk çok tereddüt etmiştim doktorum anlatti açıklama yapti öyle oldum insallah güzel haberler alirsin ❤️
Rbs111 Hamilebiranne kuzum daha erken belli ediyor kendini ve iğne ile sonlandırılıyormş malesef benim için çok geçti ne kanama ne bişi vardı bi gittim sağ tüp ex
Neslihant Rbs111 3000 lere fln çıksın cnm ozaman görünür. Yaklaşık 7 haftada kese görünür bazen bebek gorunmez
Rbs111 Neslihant Neslihant kuzum hesabına göre bugün 3000 üstü çıkıyor beta hcg 4 kat yükseliyor ama 2 kattan hesap yaptım inşallah yarın gözükür haber ederim