Rbs111 Hamilebiranne kuzum işte onu hiç bilmiyorum doktora bile sormadım ne kadarlık diye adet bile takip etmemiştim
Ezgib Rbs111 yani bencede kuzum vajinal muayenede bi sorun yok bana göre olsa zaten doktor yapmaz ben ilk çok tereddüt etmiştim doktorum anlatti açıklama yapti öyle oldum insallah güzel haberler alirsin ❤️
Rbs111 Ezgib kuzum dış gebelik vs geçirdim ve hep alttan muayene ettiler ağladım hep çok kötü o yüzden fobim var 😒
Ezgib Hamilebiranne o belli olmuyorki canim benim arkadaşım gebe olduğunu öğrendi adeti 1 gün gecikmişti 2 gün sonra kanamasi oldu takibe alindi dış gebelik olduğu anlaşıldı bazen ihmal etmemek gerekiyor bende çok evhamliyim allahim hepimizi bebeklerimizi korusun insallah 🙏
Ezgib Rbs111 allahım korktuğuna uğratmasin o dış gebelik geçiren arkadaşım 2 ay uğraştı bebek tüpde büyüdü baya zorlandi ama dün onunda hamilelik haberini aldim rabbim hepimizi korusun bol bol dua et
Ezgib Rbs111 allahım birdaha yaşatmasın canim o arkadaşıma hep kanser iğnesi vuruldu baya etkili bi iğneymiş eşinde doktor o birazda onun avantajını yaşadı
Elinsmom Test yaptıktan nerdeyse 2 hafta sonra doktora gittim, 6+5ti, keseyi de bebeği de gördük, kalp atışını da duyduk🙏🏻
2Princess1Mom Rbs111 5+6 haftalık hamileyim ilk kontrolüm 4 gün önce oldu. Betam 5660 dı nedeni gördük. 10 gün sonra da kalp atışı dinleyeceğiz
Rbs111 Ezgib bana da ilk o vuruldu kuzum kemoterapi de kullanılan bi iğne ve sağ ayağım resmen felç oldu o kadar ağırdı.sonra beklediler beta hcg yükselince direk ameliyata aldılar iğne için geç kalmışım
Ezgib Rbs111 seninki biraz büyüktü o halde arkadaşıma ilk kürtaj yaptılar değer yine yükseldi 2 kere o iğneden oldu eğer yine düşmese idi oda ameliyat olacaktı peki ne kadar zaman oldu dis gebelik geçireli canım