buseengl feyzaciim bak bu da güzelmiş ahahah valla bizim de öyle bulantı kusma olmadı bakalım kaç kiloyla tamamlayacağız 🥹🥰
feyzaciim buseengl bebek sağlıklı büyüsün de veririm kiloları yıllarca çıtır gezdim yeto bir süre paydoss 🥹🫰🏻
clementine16 buseengl 27. Hafta +1 kilo başlangıca göre. Ama ilk 3 ay 5 buçuk kilo verdim sonra 6 buçuk kilo aldım aslında toplam 6 buçuk kilo aldım
dalyaluna35 17 haftalık 2.5 kg aldım totalde iştahım cok açıldı dusuk riskim vardı evde genelde yatış halindeyim insallah kilo almam 🥹
first_time_mom feyzaciim bende aynıyım şuan. Midem bulanıyor ama kusamıyorum. Bulantıya iyi gelen tek şey bir şeyler yemek ödüm kopuyor daha en başta alıcam diye ama sanırım alıyorum zaten😂
feyzaciim first_time_mom canım kilo alınır verilir valla tadını çıkarıyorum karnım da büyümeye başladı popomla da barıştım 😂🤩
clementine16 buseengl 27+5 başlangıçtan +1.3 kilo ama başta kilo verdim aldım aslında 6-6 buçuk kilo aldım verdiğimin üstüne. Yoksa imkansız kan hacmi, bebek, sıvı vs 🌸
byayla buseengl 14+2 olduk ve 4 kilo verdim bu zamana kadar kilo almak hiç İstemiyorum 5-6 kiloyla doğumu yapmak istiyorum çünkü 2 sene önce kızımda 20 kilo aldım tam vermişken tekrar hamile kaldım vücudum aşırı yıprandı 🤩🤩
byayla first_time_mom hayır diyet hiç yapmıyorum ben normalde de çok yemek seçen biriyim. Hamileliğimi 3. Haftada öğrendim ve 12. Haftaya kadar hep kustum bazen gün içi 2-3 defa her şeyden tiksindim sadece peynir salatalık ekmek ve armut yiyordum artık midem almıyordu bu sebeple biraz dengesiz bir beslenme oldu şu an 14+4 oldum yeni yeni yemek yiyebiliyorum
mdc0860 buseengl 18+2 deyiz beslenmeme dikkat ediyordum zaten kalitesini de artırınca 15 haftada beş kilo verdim 1.5 kilo aldım -3.5 la devam ediyoruz