allyslife buseengl 17.hafta, kilo almadım henüz elhamdülillah🫠 aksine ilk 3 ay kusmaktan 9 kilo verdim😂 80le gebeliği öğrendim 71′im şu an
buseengl allyslife gayet güzel ilerliyorsunuz Maşallah ☺️ben de 55 le hamile kaldım 56 yım şuan ama biraz kilo takıntım var dikkat ediyorum edebildiğim kadar
buseengl busbus222_ bulantı kusması olan anneler için gayet normal benim kusmam olmadı iyiydim o yüzden vermedim :)
allyslife buseengl evet gebelikte kilo çok önemli, benim doktorum da maksimum 82-83′le doğum hedefleyelim dedi. Ben 80′i aşmak istemiyorum, o yüzden mümkün olduğunca 30′lara kadar almadan ya da az alarak ilerlemek istiyorum🫠
gogebakk buseengl şu anda 65 kiloyum enzimlerimde hafif bi yükselme varmış ama çok hafif dedi 3 hafta kesin diyet dedi bakalım kaç kilo oldum
buseengl Yaren_ars çok zor bir süreçtir eminim belki dışarıdan yorum yapması kolay dersiniz ama inanın hiçbir şey sizden ve yavrunuzdan önemli değil değmeyecek insanlar için yavrunuza zarar vermeyin stres ve bu kadar açlık bebişinize iyi gelmez hisseder hem olabildiği kadar onu kucağına aldığın anı düşün 🥰
feyzaciim buseengl ayyy hahahah ben şimdi bu posta harika bir giriş yapıyorum. 61.5 kilo ile hamile kaldım kilomu yıllardır hep takip ediyorum iki kilo fazlayla hemen diyete başlardım AMA Ay hiç mi kusmaz bir gebe 😂 arkadaşlar ilk üç ay kilo almam zaten kusar dururum derken ben aç kaldıkça bulanan midemi bastırmak için ağzıma tıktım da tıktımm 😂 Midem de bir güzel büyüdü artık hem canım çekiyor hem de valla doymuyorum sanki kızz Şu an 14+1 deyiz ve güncel kilom 67-68 gidip geliyor 😂 Valla başta taktım üzüldüm ama artık etliyim butluyum mutluyum moduna geçtimm veee inşallah 75 ile doğururum diye dua ederkennn aklıma bir anda pide geldi gibi gibi 😝
buseengl feyzaciim bak bu da güzelmiş ahahah valla bizim de öyle bulantı kusma olmadı bakalım kaç kiloyla tamamlayacağız 🥹🥰
first_time_mom feyzaciim bende aynıyım şuan. Midem bulanıyor ama kusamıyorum. Bulantıya iyi gelen tek şey bir şeyler yemek ödüm kopuyor daha en başta alıcam diye ama sanırım alıyorum zaten😂