erbasozgee eminekyr ayyyy canım inşallah vardır ya inşallah 💝💝💝💝 anneler günü hediyemiz olur inşallah
eminekyr erbasozgee ay canım İnşalah ya uçuk çıktı dudağımda iki tane yıllardır çıkmaz bekarken çıkmıştı en son anlam veremedim
eminekyr erbasozgee seninde vardır inşallah Rabbim tüm isteyen bekleyen eksik kalanlarımıza nasip eylesin
erbasozgee eminekyr çok amin canım. Bende valla nöbetçi eczaneye gidip alasım var ama uzakta biraz akşam akşam 🥲
eminekyr erbasozgee yaparsan at ben sabah idrarından sonra yapamıyorum çok su tükettiğim için ama yaparsan bakarız ♥️🌸
eminekyr erbasozgee netleştirmeden bakınca silik var netleştirince gidiyo senle ikimiz bu ay kalıyormuşuz inşallah 🤲🥹
erbasozgee eminekyr ayyy inşallah canım bende kör oldum inan bakarken ama neyse 1 tane de kaset test aldım gerçi onu sabah yaparım yada pzt günü bilemedim şimdi
eminekyr erbasozgee sabah idrarıyla yapsan belki daha belirgin çıkacak niye bu saatlerde bırakıyon yav 😂
eminekyr erbasozgee kaset yaptım ondan çok vardı çıkmayacağını biliyorum ama çok çok hafif gölge gibi gördüm ilk iki dakikada çekince çıkmıyor 😂
erbasozgee eminekyr  buda benim 5 dk da cıkan canım
erbasozgee eminekyr ayyy inşallah hamişizdir bu gidişle zaten birbirimize dua yoluyla gebe kalcaz ahahaha 😂