sedatm Arkadaşlar ilk hamileliği olmayanlara sormak istiyorum erken süreçte tutunma vb belirti yaşayanlar var mı ? Ben ilkinde dpo 8 de tutunmayı hissetmiştim bir şeyler çekiyordu kasıktan. Batmalar oluyordu sizde oldu mu böyle şeyler ?
Edmr97 eminekyr burayada yaz yapınca gönder testi yorumlayalım ben ovitrelle 12 gündeyim be bu son günler geçmek bilmiyor gerçekten
eminekyr Edmr97 benim bu ay dinlenme ayı ovitrelle geçen ay vurdurmuştum umarım güzel sonuç alırsınız
znnnr minosannecik_2minis yok valla canım ama göğüslerim hassaslaşmaya başladı adet olacam galiba bu ay da olmadı sanki dpo8 benim
minosannecik_2minis znnnr daha dpo 8deyken adet belirtisi hissetmezsin çiçeğim Allah’tan umut kesilmez bekle bakalım daha Perşembe yada cuma beraber test yapalım
znnnr minosannecik_2minis benim Dpo 8 göğüs hassasiyeti arttı kaç gündür belim de ağrıyor ama insan emin olamıyo
znnnr minosannecik_2minis ay inşallah canım yaaaa bende diyorum perşembe yada cuma ama sabır yok test yapanlara kızıyordum şimdi gün yaklaştıkça bende sabırsız olmaya başladım
minosannecik_2minis eminekyr benim normal erken gebelik testiydi yaptığım sizinki hassas olansa sonuç verebilir tabi ama yinede çok gvenilmez benim adete 9 gün kala silik pozitif ve beta 11di
aybikd minosannecik_2minis dün dpo9 su test yaptım negatifti. Bugün de moralim bozulmasın diye yapmadım. Arada regl sancısı gibi ağrı giriyor. Muhtemelen bu ay da olmadı 🥲