znnnr minosannecik_2minis ay inşallah canım yaaaa bende diyorum perşembe yada cuma ama sabır yok test yapanlara kızıyordum şimdi gün yaklaştıkça bende sabırsız olmaya başladım
sedatm alpek ağız kuruluğu ağzımın için yanıyordu sürekli su içiyordum öyle batmaları çok fazla yaşamadım birkaç gündü
minosannecik_2minis @Momyy1999 @twomam @Bir1kelebek @znnnr @bebegimibekliyorum__ @aybikd @elakemal Kızlar bu sabah yaptım dpo 10 böyle çıktı sonra giderek kayboldu tamamen anlamadım hiç bişey moralim bozuldu
znnnr minosannecik_2minis Allah Allah niye kayboldu acaba o da ilginç bir durum belki testte sorun vardır Dpo kaçtı senin
aybikd minosannecik_2minis ikinci çizgi o kadar kenarda olmuyor galiba ya bana hiç çıkmadı ama gördüğüm kadarıyla yani 😁
minosannecik_2minis sedatm sonradan kayboldu işte sıkıntı orada 😅 şu anda ikinci çizgi tarafı anamın ak sütü gibi bembeyaz duruyor tam bant kısmına denk gelen yerde bi çizgi var gibi silik ve pembe ama ikinci çizgi o kadar dipte çıkar mı ki
sedatm minosannecik_2minis ben bu testlere güvenemiyorum valla benim ilk ikinci çizgim o kadar geç çıkmıştı ki ama pozitifmiş mesela. Sabah ilk idrarla mı yapmıştın ?
minosannecik_2minis znnnr ben kayboldu sandım ama kutusuna koyunca tam dipte kalıyor çizgi aslında kaybolmamış da tam dip kısımda var pembe ince bi çizgi diğer postta etiket yapayım bi bakın orda daha net