elakemal minosannecik_2minis evet şuan psikolojimiz hamililet istediği için herşeyi ona yoruyoruz maalesef
Bir1kelebek minosannecik_2minis valla bilmiyorum bu uygulama olmadan yapamam bu uygulama varken de yapamıyorum😂😂😂
elakemal Bir1kelebek 9-10 pozitif görende var ama negatif çıkan daha çok illa yapacaksanız yarını bekleyin sabah ilk idrarla yapın bence
allyslife elakemal ayy heyecanlandım, sağlıkla hayırlı haberlerini alalım inşaallah aşkım, beklemedeyim beni etiketle yapınca💖
minosannecik_2minis minosannecik_2minis ne yaptınız kızlar ne durumdasınız test yapanlar var mı @Momyy1999 @twomam @Bir1kelebek @znnnr @bebegimibekliyorum__ @aybikd
twomam minosannecik_2minis sorma canım dpo 11de test yaptım pozitif bi mutlu gittim doktora sorma kanda betam 10 geldi acaba kimyasal mı diye düşünüyorum şimdi keşke adeti bekleseydim
Momyy1999 minosannecik_2minis Canım benim silik çizgi çıktı Yarın kan vereceğim Eğer gebelik testi yalancı pozitif değilse hamileyim
znnnr minosannecik_2minis yok valla canım ama göğüslerim hassaslaşmaya başladı adet olacam galiba bu ay da olmadı sanki dpo8 benim
minosannecik_2minis twomam bende adete 9 gün kala beta 11le öğrenmiştim 😊inşallah sağlıkla büyür gelişir ❤
eminekyr minosannecik_2minis sizin erken gebelik testinde belli olmuşmuydu benimde 9 gün kalıyo yarın acaba yapsam mı diyorum 10ml hassas test var elimde
Edmr97 eminekyr burayada yaz yapınca gönder testi yorumlayalım ben ovitrelle 12 gündeyim be bu son günler geçmek bilmiyor gerçekten
minosannecik_2minis eminekyr benim normal erken gebelik testiydi yaptığım sizinki hassas olansa sonuç verebilir tabi ama yinede çok gvenilmez benim adete 9 gün kala silik pozitif ve beta 11di