beraydogru Ziyangillerrr_ Tek temennim hemencik geçmesi acilde serviste kaç doktor varsa artık şikayetimi sormuyorlar bile ilaçlara da çok çabuk bağışıklık kazanıyorum geçmezse de kafayı yicem gibi geliyor artık rutin gibi sabah uyan banyoya koş yat yine banyoya koş evin diğer odalarından bile bir haber hale geldim kahroluyorum resmen umarım hemen geçer 😭
beraydogru bbberil bir çok şeye de alerjim var domates vs tüketemiyorum zaten en son ne zaman kahvaltı ettiğim de muamma çubuk krakerle bu zamana kadar iyi ilerledim diye düşünüyorum vücudum vitamin varlığını bile unuttu kuru çubuk yemekten ilaçlarda fayda etmiyor maalesef
bbberil beraydogru hiçbir şey olmaz korkma geçicek hepsi. ben havuç ve kaşar peynir yiyordum kahvaltı olarak daha az tiksindiğinde deneyebilirsin belki. mesela cevizin üstündeki ince zar bulantı yapabiliyormuş ama kavrulmamış çiğ fındık bulantıya iyi gelebiliyor. allah yardımcın olsun
Ziyangillerrr_ beraydogru Canım bide zencefil denesen taze zencefil bi doktordan dinlemiştim youtubede tarif var
kbuse35 beraydogru bana prilam, çubuk kraker, limon koklamak birde polo şeker yemek iyi gelmişti. Tavsiye ederim umarım size de iyi gelir. 3,5 ay çekmiştim bende ama sonrası yani 2. Trimester hamileliğin en güzel zamanları 😊
endlesslove1 beraydogru canım 19 haftaya kadar kustum hatta o kadar kusuyordum ki hastanede yattım 3 gün zofer kullanıyordum ben sonra bıraktım zoferi şuan 26 haftalığım sabah bulantım yine oluyor ama çok değil kusmam uzun zamandır yok biraz zaman lazım
beraydogru endlesslove1 her yeni güne ümit ederek uyanıyorum rabbim tüm gebelere yardım etsin inşallah insan çaresiz kalıyor 🥲
mezfamily beraydogru benimde midem çok şiddetli bulanıyordu kendimce çözüm buldum taze zencefil kaynat limon at içine ve bal iç mideni çok rahatlatıyor bulantıya geliyor korkma bebeğe zarar asla yok ve hafif şeyler ye ağır yağlı soslu baharatlı şeylerden uzak dur ayran süt bunları tüket
beraydogru mezfamily yemek yiyemiyorum ki ağır hafif ayırt edeyim yemin ederim açlıkla yarışıyorum bir sıcak lokma girmedi daha mideme
pinararii beraydogru beraydogru benimde de aşırı bulantılarım var aşırı iştahsızım kilo kaybetim doktorumun verdiği vitaminler demir ilacını asla içemiyorum ilaca vitamine çözüm bulamıyorum napıcam şaşırdım
beraydogru pinararii keşke bir çözümü olsa da birbirimize faydamız olsa öyle dermanı olmayan ne zaman geçeceği belirsiz durumla mücadele içindeyiz Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
beyzaokanvebebek superstar_00 Zofer verdı doktorum sabah aç 2 prilam günde bir ZOFER gece 2 prilam içtim anca öyle topladım 4 kilo vermıstım hemen çok şükür gectı 4 . Aydan sonra ama bu sekılde ilaç içmiyorken ölücem sandım doktora zoferı de danışın ıstwrsenız
beraydogru beyzaokanvebebek Bende artık o kadar bitap düştüm ki kusarken artık öleceğimi düşünüyorum nefesim kesiliyor boğuluyorum🥲
umransag beyzaokanvebebek Ben de zofer kullandım canım iki hamileliğimde de dört aylık olana kadar ağır geçirdim çünkü bulantıyı dört miligramlık zoferi ikiye böldüm 2 mg olarak içtim dozunu azaltmış oldum yani öyle kendimi rahatlattım mide Yanmam aşırı oldu gece yatmadan önce de iki tane Pril lam içiyordum öyle bu zamana geldim şu an altı aylık oldum bulantı bitti şükür ama başka sıkıntılar başlıyor hamilelik biraz da böyle sanırım🥲
kbuse35 beraydogru kıyamam herkesin hamilelik süreci farklı olabilir haklısın. Neyse geçici az daha sabır 😊
yldzz01 beraydogru ilk gebelıgımde cok kotuydum hıcbır ılac vs kullanmadan 7 aya kadar kustum cok zayıflamıstım suan ıkıncı gebelık hala mıde bulantım var ama ılk gebelıge gorr normal daha cok cunku hap kullanıyorum doktorum yazdı o bıraz ıyı geldı cok ıyı olmasada gun ıcınde rahat hareket etmemı saglıyor yemek yıyebılıyorum
Minelsu0606 beraydogru bende dizin gibiydim ilk gebelikte Armut iyi gelmişti bana sabsh kalkar jalkmaz akşam uyumaya yakın yer ilaç içerdim biraz hafiflemişti prillam prizin medpamit ve endon zofran yazdı almadım azar azar küsüp iyileştim en son ama 7 ayımda bille ara ara kusuyordum Allah yardımcın olsun inşallah cinsiyet bellimi