Aaa12 beraydogru gece yatmadan iki tane ilaç içiyordum öyle etki ediyordu yoksa gün içinde ne yapsam da kesilmiyordu benim
beraydogru mezfamily kız şükret 1 kiloya 16 kilo verdim ya ben 🫠 Allah bin defa yardımcımız olsun inşallah
merve588 beraydogru iki gebeligimdede doguma kadar kustum malesef ben caresini bulamadım kusma icin ilac verildi başlarda onu cok kullandım ama bakdim oda kesin bir care değil alıştım doğuma kadar
beraydogru merve588 yemek yiyeyim ama kusarım başım üstüne ama yemek yemeden aç aç kusmak işkencenin diğer adı galiba 🥲
hazalmasal beraydogru 7 aydan sonra da mide yanması o ağıza gelen acı su aman aman son 3günüm geçse diye belliyorum
umransag beraydogru canım ben de çok çektim bu konudan dolayı ikinci hamileliğim ikisinde de dört aylık olana kadar zofer kullandım Prilam etki etmedi çok güçlü bir mide bulantısı yaşadım çünkü sen de çok kilo vermişsin bayağı bence doktoruna söyle güçlü bir bulantı ilacı kullan bebeğin beslenemez bu şekilde bünyeden bünyeye fark eder tabi ama beşinci aydan itibaren artık geçmiş olması lazım bulantının
beraydogru umransag işte bu konuda bende bulunduğum şehirdeki tüm doktorlarlarda çaresiz kaldı içtiğim her ilavın ömrü 4 gün sonra hemen bağışıklık kazanılıyor bünyem ve hiç içmemiş gibi etki etmiyor ne yapacağım şaştım kaldım bebek beslenemiyor ben beslenemiyorum hayattan koptum bir çare yaşıyorum
umransag beyzaokanvebebek Ben de zofer kullandım canım iki hamileliğimde de dört aylık olana kadar ağır geçirdim çünkü bulantıyı dört miligramlık zoferi ikiye böldüm 2 mg olarak içtim dozunu azaltmış oldum yani öyle kendimi rahatlattım mide Yanmam aşırı oldu gece yatmadan önce de iki tane Pril lam içiyordum öyle bu zamana geldim şu an altı aylık oldum bulantı bitti şükür ama başka sıkıntılar başlıyor hamilelik biraz da böyle sanırım🥲
beraydogru umransag çok haklısınız her evresi anne için yeni endişeyle geliyor maalesef Rabbim sabır versin hepimize inşallah, Peki ilaç işe yaradı mı tiksinmeyi kusmayı bitirdi mi tamamen
sipsirel Her gece yatmadan 10 mg 2 adet prilam hapı ç içiyorum 30.haftadayım içmediğim her gün kusuyorum canım bence etkili bir ilaç, tabiki önce doktoruna danışmalısın
umransag beraydogru bugünler gelip geçici öyle düşünün Allah yardımcınız olsun umarım bulantınız en kısa zamanda geçer ilk hamileliğimde bana da öyle geliyordu uzun sürdüğü için
miracsevim beraydogru canım baya uzun sürmüş doktorunla paylaş bu konuyu ilaç veriyor akşam yatarken içiyorsun
kbresn1 İlk hamileliğimde günde 10 kere kustuğum oluyordu en son onzyd 4 mg kullanmaya başladım o zaman biraz rahatlamıştım
papatyaa1507 beraydogru bende şuan 2. Gebelik 27 hafta olduk 5. Aya kadar kustum tiksindim miden bulansada yemeğe çalış muz tahin karışı ayva kuru ekmek galeta olabilir bunları yemeğe çalış zaten kusuyorsun boş kusmazsın en azından midende tahriş olmaz