Bir1kelebek Allahneverdiysee yok canım bende zaten normalde ağrım olmuyor benim adet olacağım gün belki ağrır ağrımaz genelde ağrımaz yani sadece adete yakın batmalar olur kasıklarda şuan onlar için de erken daha Senin normalde şimdiden başlarmı adet ağrın
Allahneverdiysee Bir1kelebek ya normalde bu kadar erken başlamaz ama belki kimyasal geçirdiğim için erken başladı bu ay ağrı
mutluuuannemmm Kızlar DP 4-5 yüzüm sivilcelendi ve akıntım oluyor ya sanki sol kaşığıma bir sızı giriyor ama aşırı aşırı değil Beklenen regl 14 Mayıs
elisamommy Allahneverdiysee Yok Canı Belirti Yok Geçen Ay Vardı Da Bu Ay Yok Belirti Aramıyorum Artık😂
elisamommy Allahneverdiysee Geçen Ay Takıyordum Çok Psikolojik Sanırım 5 Testte Pozitif Görmüştüm Bide Bu Ay Test Yapmam Adetim Geçerse Kan Vercem
benberyy Kizlar benimde bat 14 15 mayıs dpo 5 6 sanirim, sol tarafım (göbek deligimin dört parmak yani) sizi seklinde gun boyunca ağrımaya devam ediyor ayirca belim ağrıyor surekli sırtüstü uzanmak istiyorum buda mümkün degil calistigim icin
mutluuuannemmm benberyy canım o sızı bende de var ama çok ağır değil belkide ben uzanıyorum dinleniyorum o yüzden ağır gelmiyor ama bi halsizlikte oluyor
benberyy mutluuuannemmm anladim canim bende belime destek koyunca biraz diniyor. Bu arada akintim da sut beyazı sekilinde ama esneyen yapida krem gibi degil dunden beri oyle
mutluuuannemmm benberyy evet sol tarafıma bel alttan sızı girdi şuan kalkmak bile istemiyorum sürekli sol tarafıma bişeyler oluyor 😂
elisamommy Allahneverdiysee Kimyasal İhtimalı İmkansızdı Canım Değildi Yani Kontrole kan vermeye falan Yalancı Pozitifcikler Gördüm