Allahneverdiysee alpek benim de 8 gün var canım geçen ay kimyasal geçirdiğimde regle yakınken bile regl sancısı yaşamamıştım ondan şüphelenmiştim
alpek Allahneverdiysee bu ay yumurtlamamı çok hissettim çok ağrı oldu bir iki gün ondan hevesim vardı ama bakalım allahtan ümit kesilmez canım
mariaaaaa fatmanurgenc merhaba regl oldunuzmu bende aynı seyi yadıyorum hala regl olmadım testler negatif
mariaaaaa selentaslan merhaba bendede hala bür durum yok kadet testler negatif sizde kwç güm gecikme var
znnnr selentaslan benim de pazara kadar olmam lazım ama sadece göğüs sızlaması var ve bel ağrısı halsizlik başka bişey yok ovuluasyon testleri içinde çıkan hediye testi yaptım negatif tahminimce Dpo 9 dayım
Allahneverdiysee selentaslan benim sarı akıntım vardı iki gündür ve midem inanılmaz kötü hem ağrıyor hem bulanıyor biliyorum çok erken bulantı işin ama çok nadir bulanır midem . Az önce kaset test yaptım silik çıktı markası artımed ama
arsesraa selentaslan valla canım ben Dpo 11 de dün test yaptım ama negatif gibiydi yani çok çok hayali bi çizgi çıkmış olabilir ya da ben öyle görmek istedim. Zaten regl tipi ağrılarım da başladı :(
selentaslan selentaslan ben de bu sabah yaptım negatif ama dün çok hafif kırmızı lekelenmem olmuştu yerleşme diye ummuştum bat 14 burdan döner mi sence :(
bingaling562 Sizce burda bir şey var mı? Benim de bat 11 mayıstı 2 gün geciktim. Bat günü negatif cıkmıştı
arsesraa bingaling562 ayyy kızzz var gibiii inanmıyorummm batta negatif çıkıp iki gün sonra böyle cıkmasııı sürprizzzz ❤️❤️ allahım bize de yasattt