znnnr Allahneverdiysee Allahneverdiysee aynen erken Bakmayacağım ama ya o zaman böyle biraz insanın moralı bozuldu canı sıkılıyor o da bitince geç adet olursam adet olacağım zaten olmazsam Allahın izniyle olmuştur bir şeyler
eminekyr Allahneverdiysee valla benimde bat 19 Mayıs şuan yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyorum ama bakacağız dinlenme ayındayım tedavi görüyorduk, belki doğal yolla olur diye gün aşırı devam ediyorum
eminekyr Allahneverdiysee valla benim uzun hikaye eşim asker tayin falan gördük yarıda kaldı sonra ben istemedim ama toplam 2 sene oldu ikimizde de birşey yok tüp bebek önermiyorlar ovitrelle denedik ilk takviye falan olmadı sonra pcos dediler kilo verdim geçen ay tekrar başladım Letu gonalf ovitrelle kullandım yine olmadı kist oluşmuş bu ay dinlen dedi doktor yeni doktora gitmeye başladım oda işte bu ay doğal kalmazsam önümüzdeki ay doğal bir tedavim var ona başlayalım size dedi bat bekliyorum bende
Salise2 fatmanurgenc Benim de bu şekilde oldu son 3-4 aydır döngüm 29-30 gündü ogulasyonda hep 14. Günde olurdu. Bu ay sat 1 nisan ama yumurtlama geciktiği için 21. Nisanda olduğu için reglim de 15gün sonrasına kaymış oldu. Bugün dpo 14. Sizin de yanlış anlamadıysam eğer regli tarihinize daha 4-5 gün var
Allahneverdiysee eminekyr anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda
Momyy1999 Allahneverdiysee Bat 15 Bakalım erken gebelik testi aldım dpo sanırım 5-6 olması lazım Sanki yumurtalıklarımda batma hissi var 10 Mayıs pazar günü test yapmayı düşünüyorum
Edmr97 Allahneverdiysee bn 29 nisanda ovitrelle oldum nasıl hesaplamalıyım 17 Mayıs bat çatlama iğne gibi mü hesaplamalıyım yoka sonraki gün mü?
Bir1kelebek Allahneverdiysee yok canım bende zaten normalde ağrım olmuyor benim adet olacağım gün belki ağrır ağrımaz genelde ağrımaz yani sadece adete yakın batmalar olur kasıklarda şuan onlar için de erken daha Senin normalde şimdiden başlarmı adet ağrın
ozgeakkaya Evet test pozitif ve kan verdim canım betam yüksek 15.000 üzeri ilk randevum bugün hayrlısıyla bakalım🙏🏻